muškarac, selfi, dopisivanje, telefon
Shutterstock, ilustracija
muškarac, selfi, dopisivanje, telefon

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Nije velika tajna, svi šalju svoje gole slike, ali stvari su potpuno drugačije kada muškarac devojci pošalje sliku svog, ni manje ni više nego, penisa.

Žene šalju svoje gole slike jer znaju da se muškarci uslovno rečeno "lepe" za takve fotografije, jer je njima sve u vizualizaciji. Ali, zašto oni imaju potrebu da šalju slike svog penisa devojkama, čak i onima sa kojima nisu u vezi?

PROČITAJTE I:

Iako imaju taj mačo stil muškarca s tvrdim emocijama, iako im je teško da otvoreno dele svoja osećanja, muškarcima je ipak potrebno da ih neko želi.

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Oni žele da uzbude nekoga.

Baš kao što se žene osećaju dobro kada im neko primeti grudi ili zadnjicu, i muškarci se osećaju moćno kada im neko pohvali - penis.

"Sa jedne strane, radi se egzibicionizmu. Tehnologija je tu i oni je koriste da pokažu đta imaju da ponude uz pretpostavku da će sve žene biti oduševljene njihovom muškošću. To je u suštini prilično grub način udvaranja", tvrdi stručnjak za veze Džo Hemings.

Muškarci žele da vide vašu golu sliku i zato pretpostavljaju da i vi želite njihovu. Pošto će najverovatnije masturbirati na vašu golu sliku, muškarci pretpostavljaju da će žena uraditi isto to.

Na ovaj način oni žele da vam jasno stave do znanja da žele seks, a ne prijateljstvo. Isto tako stavljaju do znanja da su uzbuđeni, ali slanje takvih fotografija mora da bude ok sa obe strane jer u suprotnom, jer muškarci takođe ženama jasno stavljaju do znanja i da ne poštuju njihove granice.

PREPORUČUJEMO:

Sve više muškaraca šalje slike svog penisa devojkama, u pitanju je i dalje nešto što nije prihvatljivo jer će većina devojaka prekinuti svaki kontakt sa muškarcem koji im je poslao takvu sliku.

"Ipak, svi muškarci bi trebalo da znaju jednu jako važnu stvar - slike penisa će mnogo manje napaliti ženu nego pravilno odabrane rečenice, posebno ako sadrže mnogo detalja", tvrdi Hemings.

Evo zašto muškarac koji VARA, nikad neće OSTAVITI suprugu!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 09:20 Razmislite da li vam je zaista takva veza neophodna? Zašto ne ostavite muškaraca koji vas vara? Foto: Shutterstock, ilustracija On je stalno vara, ali nikad se ne odlučuje da je ostavi. Žena takvog muškarca oseća ogromnu bol i ozlojađenost. Ne može da se bori, jer nema snage.

 

BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!