Doručak, par, seks, hrana
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnosi, veza, ljubav

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Pica

Ako je pica još uvek vaša omiljena hrana, verovatno je vreme da malo proširite svoje kulinarske horizonte. Ukoliko je pica najčešće zastupljena u vašoj ishrani moramo vas razočarati da ste verovatno lenji u krevetu. Pica je sinonim za lenjost jer je obično hrana koju jedemo kada ne volimo da pripemamo bilo šta komplikovano.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Biftek

Ostavite po strani meso puno estrogena, nego se više fokusirajte na simboliku ove hrane. Ovo je veoma moćno, veoma snažno jelo koje se izjednačava sa partnerima, od kojih možete očekivati uzbudljivo seksualno iskustvo. Takođe je verovatno da će seks takođe uključivati i izlaganje moći - seksualni položaj, uz zid, snažno grljenje i držanje za kukove i slične stvari. Omiljena pozicija ljubitelja mesa je dogi poza, jer je „situacija sirova i originalna“.

Suši

Ovo je omiljena hrana egzotičnih zaljubljenika koji cvetaju u večernjim satima i predlažu vam romantičnu predigru uz gledanje nežnog umetničkog filma. Za njih je seks i fizičko i intelektualno iskustvo. Pozicije su unapred planirane tako da u međuvremenu mogu otkriti nove, egzotične, čak i neuspešno izvedene poze. Samo da probaju nešto novo.

Čokolada

Pasta

Nema problema sa ljubiteljima testenina. Oni su jednostavni i praktični, kako u svakodnevnom životu tako i u krevetu. Oni brzo ustaju i vole spontano da uživaju na kauču, najčešće dok gledaju filmove. Seks za ljubitelje testenina je zabavan i lak proces. Kada je gotovo, nema komplikacija i spremni su na sve - još jedan seks, spavanje, razgovor, još jedan film. Oni nisu previše skloni graničnim seksualnim praksama, raznovrsnim seksualnim igračkama, bičevima i vezama.

Zapečena pasta s povrćem

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Meksička hrana

Ljubitelji meksičke hrane nemaju problema ako je seks malo "prljav". Uživanje u delicijama meksičke kuhinje znači mešanje ukusa, dodirivanje hrane rukama, prebacivanje u ove i one soseve. Ljubitelji meksičke hrane su stoga mnogo otvoreniji kada se pojave granične seksualne prakse. Seks na plaži? Naravno. Anal? Možda.