AKO VOLITE PICU, IMAMO LOŠE VESTI ZA VAS Vaša omiljena hrana otkriva kakvi ste u se*su! Jedan detalj će vas posebno iznenaditi

Hrana koju volite otkriva i neke od karakteristika vaše ličnosti, a samim tim i vaše seksualne sklonosti. Tako barem tvrde razni specijalizovani časopisi.

Pica, hrana, brza hrana
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pred vama je spisak namirnica i njihovog navodnog uticaja na vaše seksualne preferencije pa - prosudite sami.

Pica

Ako je pica još uvek vaša omiljena hrana, verovatno je vreme da malo proširite svoje kulinarske horizonte. Ukoliko je pica najčešće zastupljena u vašoj ishrani moramo vas razočarati - verovatno ste lenji u krevetu. Pica je sinonim za lenjost jer je obično hrana koju jedemo kada ne volimo da pripemamo bilo šta komplikovano.

 

Biftek

Ostavite po strani meso puno estrogena, fokusirajte se na simboliku ove hrane. Ovo je veoma moćno, veoma snažno jelo koje se izjednačava sa partnerima od kojih možete očekivati uzbudljivo seksualno iskustvo. Takođe je verovatno da će seks uključivati i izlaganje moći - seksualni položaj, uz zid, snažno grljenje i držanje za kukove i slične stvari. Pogledajte OVDE koja hrana utiče na seks.

Suši

Ovo je omiljena hrana egzotičnih zaljubljenika koji cvetaju u večernjim satima i predlažu vam romantičnu predigru uz gledanje nježnog umetničkog filma. Za njih je seks i fizičko i intelektualno iskustvo. Pozicije su unapred planirane tako da u međuvremenu mogu otkriti nove, egzotične, čak i neuspešno izvedene poze. Samo da probaju nešto novo.

Čokolada

Slatki greh romantičnih ljubavnika. Čokolada je omiljeno jelo ljudi koji vole duboke emotivne romantične filmove, bukete ruža i svijeće. Seks je za njih neprikladan izraz za potpuno izražavanje ljubavi. Ljubitelji čokolade nemaju seks, oni uvijek vode ljubav. U intimnoj vezi žele da ostanu u kontaktu pogledom i priušte neki poljubac, tako da je misionarska poza uvek aktuelna.

Čokolada
Foto: Shutterstock

Pasta

Nema problema sa ljubiteljima testenina. Oni su jednostavni i praktični, kako u svakodnevnom životu tako i u krevetu. Oni vole spontano da uživaju, često na kauču, dok gledaju filmove. Seks za ljubitelje testenina je zabavan i lak proces. Kada je gotovo, nema komplikacija i spremni su na sve - još jedan seks, spavanje, razgovor, još jedan film. Oni nisu previše skloni graničnim seksualnim praksama, raznovrsnim seksualnim igračkama, bičevima i sličnom. Pogledajte OVDE koja poza garantuje orgazam.

Meksička hrana

Ljubitelji meksičke hrane nemaju problema ako je seks malo "prljav". Uživanje u delikatesima meksičke kuhinje znači miješanje ukusa, dodirivanje hrane rukama, prebacivanje u ove i one soseve. Ljubitelji meksičke hrane su zato mnogo otvoreniji kada se pojave granične seksualne prakse. Seks na plaži? Naravno.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi