Pica, hrana, brza hrana
Shutterstock, ilustracija
Pica, hrana, brza hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pred vama je spisak namirnica i njihovog navodnog uticaja na vaše seksualne preferencije pa - prosudite sami.

Pica

Ako je pica još uvek vaša omiljena hrana, verovatno je vreme da malo proširite svoje kulinarske horizonte. Ukoliko je pica najčešće zastupljena u vašoj ishrani moramo vas razočarati - verovatno ste lenji u krevetu. Pica je sinonim za lenjost jer je obično hrana koju jedemo kada ne volimo da pripemamo bilo šta komplikovano.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Biftek

Suši

Ovo je omiljena hrana egzotičnih zaljubljenika koji cvetaju u večernjim satima i predlažu vam romantičnu predigru uz gledanje nježnog umetničkog filma. Za njih je seks i fizičko i intelektualno iskustvo. Pozicije su unapred planirane tako da u međuvremenu mogu otkriti nove, egzotične, čak i neuspešno izvedene poze. Samo da probaju nešto novo.

Čokolada

Slatki greh romantičnih ljubavnika. Čokolada je omiljeno jelo ljudi koji vole duboke emotivne romantične filmove, bukete ruža i svijeće. Seks je za njih neprikladan izraz za potpuno izražavanje ljubavi. Ljubitelji čokolade nemaju seks, oni uvijek vode ljubav. U intimnoj vezi žele da ostanu u kontaktu pogledom i priušte neki poljubac, tako da je misionarska poza uvek aktuelna.

Čokolada

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pasta

Meksička hrana

Ljubitelji meksičke hrane nemaju problema ako je seks malo "prljav". Uživanje u delikatesima meksičke kuhinje znači miješanje ukusa, dodirivanje hrane rukama, prebacivanje u ove i one soseve. Ljubitelji meksičke hrane su zato mnogo otvoreniji kada se pojave granične seksualne prakse. Seks na plaži? Naravno.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija