VAŠA PARTNERKA ĆE UVEK TRAŽITI JOŠ! Uživajte DUŽE u se*su uz par malih TRIKOVA!

Prevremena ejakulacija je problem sa kojim se suočava veliki broj muškaraca pa seks sa njima traje kraće i nedovoljno da žena doživi orgazam.

Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Foto: Shutterstock

Oko 40 odsto muškaraca suočava se sa ovim problemom u manjoj ili većoj meri. Prerana ejakulacija definiše se kao doživljavanje vrhunca za muškarce u prvom minutu od početka penetracije. To doslovno može da uništi vaš seksualni život.

 

Ijan Kerner suočio se sa ovim problemom koji je uspeo da prevaziđe u kasnim dvadesetim godinama života zbog čega je odlučio da se posveti seks terapiji i pomogne drugima koji imaju slične probleme. Ono što je naučio tokom svog puta ka rešenju jeste da svaki muškarac može da izdrži duže u krevetu sam ako ima na umu par trikova koji sigurno pale. Ovo su samo neki od onih koje on preporučuje.

Usavršite mini orgazme

Praktikujte masturbaciju skoro do orgazma, a onda se zaustavite. Muški orgazam se sastoji od dve faze: emisije, kada se semena tečnost skuplja u uretri, i ejakulacije, kada se ona izbacuje. Ono što trebate da uradite jeste da dosegnete emisiju pre ejakulacije i osetite male kontrakcije pelviksa, ali bez ejakulacije. Mini orgazam oslobađa vas tenzije u penisu i odlaže orgazam. Potrebno je dosta prakse kako biste to izveli tokom seksa, ali ako uradite domaći zadatak kako treba uspeh neće izostati.

Neka vaš penis bude seks igračka

Praktikujte seks poze u kojima vaš penis stimuliše klitoris partnerke bez penetracije što će vam pomoći da izdržite malo duže. Umesto da penetrirate u vašu partnerku, neka vaš penis stimuliše njenu vulvu i klitoris i pomerajte se lagano napred nazad. Tako će vaš penis zapravo da posluži kao seks igračka, a vi nećete doživeti orgazam prerano. Kada je ona blizu promenite pozu, dozvolite joj da doživi orgazam tako što ćete tada penetrirati u nju. Tada neće biti ni bitno da li ste doživeli vrhunac za samo jedan minut.

Seks, orgazam
Foto: Profimedia.rs

Postoje i pilule koje mogu da pomognu

Ukoliko svaki pokušaj propadne, neki od antidepresiva koje može da vam prepiše lekar (poput Zolofta, Prozaka i Paksila) možda mogu da vam pomognu. Jedan od efekata je odložena ejakulacija, a muškarci koji uzimaju ove lekove mogu da izdrže i do 5 puta duže u seksu. Ovde je obavezna konsultacija sa lekarom i nikako nemojte uzimati ove lekove na svoju ruku!

Sprej koji stavra osećaj trnjenja

Sprej koji sadrži lidokain može da vam pomogne da usporite ejakulaciju tako što će smanjiti osećaj dodira u vašem penisu i time njegovu osetljivost. U jednom istraživanju, 74 odsto muškaraca koji su koristili ovaj sprej izdržali su duže od dva minuta, za razliku od 22 odsto onih koj isu bili na placebo spreju.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi