devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd
Shutterstock, ilustracija
devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Rešiti se odeće koju ne nosite može imati terapeutski učinak, ali zbog nekih stvari koje ste bacili kasnije biste ipak mogli požaliti.

Kako biste izbegli takvu grešku, na papirić zapišite ovih šest komada i pobrinite se da ostanu u vašem ormaru kada ga odlučite srediti.

PROČITAJTE I:

 

1. Vaš prvi dizajnerski komad

Ljubiteljke mode vrlo dobro znaju kakav je osećaj kad prvi put kupite neku dizajnersku krpicu za koju ste štedeli mesecima. Ako taj komad u vama uvek budi osećaj sreće, onda ga svakako sačuvajte jer će vam, kad god ga ugledate, popraviti raspoloženje.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Kožna jakna

Kožna jakna jedan je od onih komada koji izgledaju sve bolje što su stariji. Naravno, to vredi samo za pravu kožu. Takođe, nikada ne izlazi iz mode, lako se kombinuje i odgovara različitim stilovima.

3. Odeća koja za vas ima sentimentalnu vrednost

Odeću, nakit i bilo šta što vam je poklonio neko drag i što u vama budi uspomene nikada ne bi trebalo da bacite jer te su stvari nezamenljive.

Njegov značaj su potvrdili i poznati svetski dizajneri.

PREPORUČUJEMO:

 

4. Omiljene farmerice

Svako ima bar jedne farmerice u kojima se uvek oseća super. Takve farmerice obično svi nose dok se ne poderu, ali ni tada ne treba da ih bacite jer ko zna kakve trendove donosi naredna sezona.

Zvoncare, džins, farmerke

Shutterstock

Foto: Shutterstock

5. Stare majice

Naravno, ne mislimo na one poderane, njima je ipak mesto u smeću. Ovde je reč o majicama koje deluju pomalo iznošeno, izbledelo i slično. One će u kombinaciji sa farmericama uvek izgledati cool, a dobro će vam doći i umesto pidžame. Svakako ih zadržite, barem jednu sezonu.

Nakit, moda, žena, torba, kaiš, novčanik, minđuše

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

6. Uspomene sa putovanja

Majica, cipele ili naušnice koje ste kupili na nekom putovanju su poput suvenira i svakako ne zaslužuju da završe u smeću.

Jednostavnih šest trikova kako da napravite frizuru kad nemate dovoljno vremena!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 12:00 Ako ste prespavali alarm ili nemate vremena da se sredite, dobro je znati par trikova pomoću kojih ćete dobiti frizuru spremnu za izlazak i stana, a treba vam manje od 10 minuta. Foto: Shutterstock, ilustracija Prebacite razdeljak na drugu stranu Ova jednostavna promena odmah će napraviti razliku u izgledu.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta