NE SEĆAM SE DA SAM TO URADIO Uhvatite LAŽLJIVCA na delu, a prepoznaćete ga ako izgovara ovih PET FRAZA!

Bolje da ćute

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik
Foto: Shutterstock

Obratite pažnju na stvari koje izgovaraju! Kod lažljivaca ćete često primetiti ove fraze:

To je otprilike sve

Reč „otprilike“ jasno daje do znanja da vam osoba nije rekla sve, nego otprilike sve. Lažljivci se često skrivaju iza ove fraze jer tako pokušavaju da kamufliraju zašto nisu baš sve rekli, a ako znate da prepoznate laž, znaćete i pametnije da se suprotstavite lažljivcu.

 

Nema dokaza za to

Umesto da se fokusira na ono šta jeste ili nije istina, lažljivac voli da se sakrije iza stvari koje nisu dokazive. Time vam jasno daje do znanja da mu je istina manje važna, a da su mu važnije stvari koje se mogu dokazati.

KOMBINACIJE BOJA KOJE PODMLAĐUJU Modni saveti za žene posle 40! Evo kako da jednoličnu garderobu pretvorite u MAŠTOVITU!

Raskid, prevara, par, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zašto bih to uradio?

Svaka žena koja je uhvatila muškarca u laži je bar jednom čula ovo začuđeno pitanje. Odgovaranje na pitanje postavljanjem novog pitanja je najčešći znak da osoba laže.

ZABRANJENO VOĆE IM DOŠLO GLAVE! Kr*snula sam se sa OCEM najbolje drugarice! Odlepila sam za njim, a onda je napustio i mene i PORODICU! Razveo se, a nas su RAZOTKRILI!

Test inteligencije muškarac šok
 Foto: Profimedia

Zašto me optužuješ?

Umesto da odgovori na pitanje koje mu je postavljeno, lažljivac će postavljanjem ovog pitanja hteti da prebaci krivicu i da natera osobu koja je optužuje da se izvini. Tako lažljivac pomera fokus sa sebe i stavlja ga na drugu osobu.

MODNA PRAVILA Savršena letnja formula po zakonima časopisa za devojke sa PUNIJOM građom!

 

Ne sećam se da sam to uradio

Lažljivi ljudi često pokušavaju da ovom izjavom umanje osećaj krivice i odgovornost. Nažalost, da bi se sećala da nešto nije uradila, osoba se mora sećati onoga što jeste uradila, a ako se samo brani izjavom da se ne seća, jasno je da laže.

varanje, muž, žena, brak
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi