Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza
Shutterstock, ilustracija
Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Obratite pažnju na stvari koje izgovaraju! Kod lažljivaca ćete često primetiti ove fraze:

To je otprilike sve

Reč „otprilike“ jasno daje do znanja da vam osoba nije rekla sve, nego otprilike sve. Lažljivci se često skrivaju iza ove fraze jer tako pokušavaju da kamufliraju zašto nisu baš sve rekli, a ako znate da prepoznate laž, znaćete i pametnije da se suprotstavite lažljivcu.

PROČITAJTE I:

 

Nema dokaza za to

Umesto da se fokusira na ono šta jeste ili nije istina, lažljivac voli da se sakrije iza stvari koje nisu dokazive. Time vam jasno daje do znanja da mu je istina manje važna, a da su mu važnije stvari koje se mogu dokazati.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Zašto bih to uradio?

Svaka žena koja je uhvatila muškarca u laži je bar jednom čula ovo začuđeno pitanje. Odgovaranje na pitanje postavljanjem novog pitanja je najčešći znak da osoba laže.

Test inteligencije muškarac šok

Profimedia

 Foto: Profimedia

Zašto me optužuješ?

Umesto da odgovori na pitanje koje mu je postavljeno, lažljivac će postavljanjem ovog pitanja hteti da prebaci krivicu i da natera osobu koja je optužuje da se izvini. Tako lažljivac pomera fokus sa sebe i stavlja ga na drugu osobu.

PREPORUČUJEMO:

 

Ne sećam se da sam to uradio

Lažljivi ljudi često pokušavaju da ovom izjavom umanje osećaj krivice i odgovornost. Nažalost, da bi se sećala da nešto nije uradila, osoba se mora sećati onoga što jeste uradila, a ako se samo brani izjavom da se ne seća, jasno je da laže.

varanje, muž, žena, brak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!