VAŽNO JE! Udate žene VARAJU svoje muževe zbog ova 3 razloga!

One vrlo dobro znaju šta žele, ne traže ljubav za ceo život jer možda više u to ni ne veruju i ne veruju više u bajke o princu na belom konju.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Udate žene koje su se iz nekog razloga razočarale u svog partnera često počine prevaru jer žele da se ponovo osete privlačno i zanosno.

Evo zbog čega udate žene najčešće varaju:

1. Neodoljiva privlačnost

Njima nedostaje da se ponovo osete privlačno. Muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije, već na inspirativnog muškarca.

Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može da bude intimna, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Muškarac koji čini da se ona oseća dobro

Većina udatih žena ne oseća se privlačnom - jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima "zdravo za gotovo" i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Naročito ako je rađala, jer je izrazito samokritična po pitanju svog tela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

3. Diskretnost

"Treće lice" u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi