Radnja polovne odeće, Second Hand
Profimedia
Šoping, kupovina, devojka

Shutterstock/Ilustracija

Foto: Shutterstock/Ilustracija

"To je bio ekskluzivni top od svile koji je imao neku pokidanu kopčicu. Ovde faktički nalaziš unikat, ne možeš da nađeš dve iste stvari", kaže Tatjana, naučni radnik. Zaista, na rafovima ovih prodavnica cene se kreću od 100 do 1.500 dinara.

PROČITAJTE I:

 

Zbog minimalnih cena, mnogi kupovinu u trgovinama ovog tipa povezuju sa najnižim slojevima društva. Da li je to zaista tako govori vlasnik jedne “second hand" radnje.

Second hand

Masanori Jošida

Foto: Masanori Jošida

"Ovde kupuju pretežno ljudi koji imaju novca. Siromašni i ne ulaze. Očigledno ne znaju šta ovde mogu da nađu. Obrazovan čovek zna da je kupio originalnu "bosovu košulju za 500 dinara. I on zna šta je kupio. Ovaj drugi to ne zna”.

On ističe da "second hand" prodavnice uglavnom posećuju lekari, advokati, profesori, umetnici, studenti, kostimografi, novinari, ali i estradne ličnosti. Njegove reči potvrdili su gotovo svi radnici prodavnica koje smo posetili. 

PREPORUČUJEMO:

 

"E svašta ima dole da se nađe, obavezno uđite”, iz čista mira reče nam presrećna devojka ispred prvog “second handa” na koji smo naišli.

"Ja stvarno nisam neki ljubitelj ovih prodavnica ali ovde stalno dolazim”, govori pokazujući punu kesu stvari.

 

 

Second hand

Masanori Jošida

Second hand, Foto: Masanori Jošida

 

Sa brendovima ovi prodavci nikada nisu imali problema, ali kažu, etikete “jačih” marki ipak moraju da se iseku.

On je najstilizovaniji muškarac u Srbiji! Žene ga obožavaju, nikada ne biste pogodili o kome je reč!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 20.09.2019. 13:23 - 20.09.2019. 13:37 Devojke ga obožavaju, mame ga žele za zeta! Foto: Masanori Jošida/Alo! Poznata srpska modna kreatorka Suzana Perić predstavila je našu zemlju na Nedelji mode u Milanu, 19. septembra. Njena specijalna gošća bila je naša poznata džez pevačica Lena Kovačević.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji