SAZNAJTE ŠTA OSEĆA PREMA VAMA! Tri stvari koje muškarci otkrivaju samo ženi koju iskreno vole

Test!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Muškarci najčešće nisu skloni verbalnom pokazivanju osećaja poput žena. Ako njih pitate, puno su im draža dela. Uostalom, ionako se kaže da dela ponekad govore više od reči, zar ne?

Zato ne čudi što će muškarci o nekim stvarima razgovarati samo sa ženom koju iskreno vole.

 

Osim što uživa biti u vašoj blizini, stalno vas grli i dodiruje, postoje reči koje će vam otkriti da imate osigurano posebno mjesto u srcu svog partnera:

Boje se da će vas izgubiti

Iako se iz nekog razloga još uvek promoviše stav da muškarci ne smeju osećati strah, čak i oni kada su zaljubljeni preko glave će priznati da strahuju da će ostati bez svoje partnerke. On možda ne govori direktno o tome, vrlo lako možete shvatiti kako "diše" po tom pitanju ako ga pitate što misli kakav bi bio njegov život bez vas. Pogledajte OVDE šta će vam se desiti ako dugo ne upražnjavate seks.

Doručak, par, seks, hrana
Foto: Shutterstock, ilustracija

Traže od vas emocionalnu potporu

I oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju emocije. Nisu svemogući iako se ponekad vole ponašati kao da jesu. No kada se potpuno prepuste osećajima, razbiće i tu barijeru i jasno vam dati do znanja kada im bude bila potrebna pomoć. Pogledajte OVDE od kakvih muškaraca treba da bežite.

Seksualne fantazije

Iako su one još uvek tabu tema mnogim vezama, većina se nakon nekog vremena dovoljno opusti da otkrije o čemu mašta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi