novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak
shutterstock.com
novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak, Foto: shutterstock.com

Da li se i vama čini da nam je ove godine nekako važnije nego ikad da trendove pratimo aksesoarom? Helanke i trenerke su ok, ali nekako je postao presudan način na koji nosimo džemper i čime smo (neobavezno) zakačili kosu. Da, stilska igra odvija se više nego ikad na polju detalja, i zato vam donosimo tri koji će upgrejdovati svaku kombinaciju u vašem ormaru. Hvatajte beleške.

LANAC OKO STRUKA

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Inspiracija je jasna: Šanel kaiš koji je Lagrefeld devedesetih doveo do usijanja. Danas postoji bezbroj varijacija na temu, a velika većina njih može da se nosi svaki dan. Prvi korak neka bude kombinacija sa farmerkama i pamučnom košuljom, a vremenom ćete stići i do kombinovanja različitih kaiševa.

CIPELE I TORBE U BOJI

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Uz crno ili neutralnu paletu od glave do pete ali i uz običan džins sa belom majicom, torbice i sandale u zelenim, žutim i ciklama nijansama govore da znate šta se dešava u modnim krugovima ovog proleća 2021.

XXL NAKIT

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Priznajemo, nije novo i nije iznenađenje ali i dalje je aksesoar na vrhu svake liste želja. Glomazni lanci oko vrata, cuff narukvice i minđuše imaju moć da transformišu sve što obučete, a ove sezone u ovu kategoriju ulaze i torbe - da, torbe - koje umesto kaiša za rame imaju teški lanac. Ako nam ne verujete, ponesite jednu sa sobom i javite nam da li imaju efekat identičan onom koji ima i nakit.