Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija

 

gumica

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ovog puta vam izdvajamo neprevaziđene asesoare koji će zauvek ostati u trendu.

PROČITAJTE I:

 

Gumice

Gumice su u sadašnje vreme postale još lepše jer više nisu ograničene samo na plišani materijal. Idealne su za one žene koje vole da se izražavaju modom jer s njima sigurno neće proći nezapaženo.

debeli rajf

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Debeli rajf

Ovakvi rajfovi su najdeblji na sredini, a njihova najveća prednost je to što u trenu mogu da vam podare glamurozan izgled i poprave svaku frizuru. Možete ih naći u raznim desenima i sa raznim ukrasima, ali ipak nemojte preterivati.

Minđuše

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Minđuše

Ova jesen će se posebno istaći po minđušama inspirisanim osamdesetim godinama prošlog veka: krupne viseće, jarkih boja i „zebra“ kolorita, sa dosta šljokica i bisera!

Torba

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Velike torbe

Velike tašne se vraćaju, tako da je vreme da odložite letnje mini i mikro tašnice! Birajte jesenje boje - oker, smeđu, bordo, petrolej i nećete pogrešiti!

Uvek su u modi! Ovih 6 komada odeće nikako ne bi trebalo da bacite u zaborav!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 12:00 Ako ste rešili da svoj orman dovedete do savršenstva i oslobodite se stare i nepotrebne odeće, neke komade je ipak vredno sačuvati. Foto: Shutterstock, ilustracija Rešiti se odeće koju ne nosite može imati terapeutski učinak, ali zbog nekih stvari koje ste bacili kasnije biste ipak mogli požaliti.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta