Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke. Uvek imamo one omiljene kojih se ne odričemo čak ni kad se pohabaju, ali neke ipak moramo da zamenimo i nabavimo nove.

PROČITAJTE I:

 

Ukoliko planirate u kupovinu džempera za ovu sezonu - u nastavku potražite predloge i ideje.

Izdvojili smo za vas različite modele džempera koji su aktuelni, ali sa druge strane neprolazni. Kao što ste navikli od nas - znate da volimo one stvari koje nisu kratkog daha. Ove modele džempera moći ćete da nosite i kada prođe ova sezona.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Beli džemper sa prugicama

Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje inače volite i nosite.

2. Džemper - animal print

Kako je animal print ponovo aktuelan - ovak džemper je pravi hit, mada je takođe nešto što se uklapa u određen lični stil bez obzira na trendove.

moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Džemperi sa puf rukavima

Puf je više nego popularan, a kada su džemperi u pitanju ima jedan poseban šmek.

4. Neobične rolke

Raznih boja i sa prorezima na ramenima. Narandžasta je hit boja jeseni, a purpurna odlično pristaje svakoj brineti.

PREPORUČUJEMO:

 

Ako ste rešili da svoj orman dovedete do savršenstva i oslobodite se stare i nepotrebne odeće, neke komade je ipak vredno sačuvati.

5. Oversize džemperi

Iako je ovaj prvi kratak, ipak smo ga uvrstili u oversize jer je širok, a kao takav odlično ide preko košulje ili haljine. Drugi pravi predstavnik ovog tipa, i svakom outfitu daje dozu romantike, ležernosti i posebnosti. Ovakvi džemperi pružaju osećaj topline samo kad ih pogledate.

kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

6. Debeli rolka-džemperi sa širokim rukavima

Kada pričamo o osećaju kada neki komad garderobe nosite - kada ponesete ovakav džemper, imate osećaj kao da ste kod kuće. Toplina, ušuškanost i mekoća - idealni su atributi zbog kojih bi svaka od nas odmah poželela da se uvuče u jedan ovakav džemper. Idealni su i za jesen i zimu.

Nadamo se da smo vas inspirisali, i dali vam uvid u ono što je aktuelno, a sa druge strane "za sva vremena". Izaberite neki lep džemper koji će biti broj 1 za vas lično, i osećajte se udobno i ušuškano gde god da ste.

Modeli kaputa koje će svaka žena poželeti ove jeseni, a baš takve trendi komade nosi Megan Markl!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 27.09.2019. 13:00 - 27.09.2019. 13:05 Top modeli u omiljenoj boji vojvotkinje od Saseksa. Foto: Profimedia Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl dugo je osporavana kako ne ume da pronađe svoj stil oblačenja poput Kejt Midlton, koja je okarakterisana od strane velikog broja modnih dizajnera širom sveta kao ikona stila.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta