seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Shutterstock
Seks, strast, odnosi, veza, ljubav

Shutterstock

SFoto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

NEMA ŠANSE DA POGODITE NA KAKVE DAME PADAJU! Srbi vole žene koje izgledaju OVAKO! Jedan detalj će vas ZAPANJITI!

TO IM JE KLJUČNO! Tajna žene koju svi žele: Muškarci vas varaju jer ne radite OVO! Zapamtite!

ESKORT MUŠKARAC KOJI ZARAĐUJE 2.000 EVRA ZA NOĆ Otkriva kako da je u 7 koraka uzdignite u ORGAZMIČKE VISINE!

 

Pripremite prostor u kojem ćete voditi ljubav

Okružite se s mnogo ugodnih jastuka i mekane posteljine. Ukrasite prostor svećama bez mirisa i neka one budu jedini izvor svetla. Tantrički seks po pravilu traje dugo, tako da možete pripremiti i malo osveženje. Flaša vode i narezano voće daće vam potrebnu energiju, ali slobodno se možete osvežiti hranom i pićem po vlastitoj želji.

Pripremite sebe – fizički, psihički i emocionalno

Iskustvu vođenja ljubavi pristupite otvorenog uma i srca, bez ustručavanja i srama, sa znatiželjom i razigranošću. Možete se istuširati ili okupati sami ili s partnerom, ali pritom se suzdržavajte od dodira seksualne prirode. Neka to bude prilika da se maksimalno opustite pre vođenja ljubavi.

Rešite se fizičke napetosti

Sedite u udobni pripremljeni kutak za vođenje ljubavi, nasuprot partneru. Oboje se rastegnite kako biste se rešili napetosti u telu.

Zauzmite pozu

Uspostavite neprekidan kontakt očima

U početku ćete osećati nelagodu jer bez obzira na intimnosti koje delimo nismo skloni ovakvim “eksperimentima”. Ne postoji vremensko ograničenje za ovu fazu, stoga se gledajte u oči sve god vam ne postane potpuno prijatno. Upravo je to nivo povezanosti koju morate postići za maksimalno zadovoljstvo, a kontakt očima ne prekidajte tokom svih rituala, kao ni tokom samog čina vođenja ljubavi.

Sinhronizujte udisaje s partnerom

Usporite disanje i dišite istovremeno s partnerom. Sinhronizujte udisaje i izdisaje, a pritom se i dalje gledajte u oči. Stavite ruku na partnerove grudi kako biste osetili otkucaje njegovog srca.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Povežite se rečima

Ovo je pravi momenat da kažete jedno drugome kako se osećate u tom trenutku. Podelite svoje misli, opišite šta najviše volite jedno na drugome i koji potezi izazivaju zadovoljstvo u vama. Budite iskreni.

 

Uključite dodire u ritual

Sporo i lagano prstima prelazite preko partnerovog tela kako biste probudili nervne završetke i sva čula. Neka vaš partner radi isto. Spojte usne u poljubac i nastavite s dodirivanjem.

Pređite na masažu

Ništa ne forsirajte

U ovoj fazi tantričkog rituala može doći do penetracije, ali i ne mora. Možete završiti ritual u velikom osećaju bliskost s partnerom, jer sama penetracija nije fokus tantričkog seksa nego samo jedna od mogućnosti na putu do zadovoljstva. Najvažnije je da ni u jednom trenutku ne izgubite svest o tome što se događa. Budite fokusirani na sam čin i na povezanost s partnerom kako biste dozvolili da se u vama razvije energija koja donosi povezanost i zadovoljstvo.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock