moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nedelja mode u Parizu je gotova, velika imena su izložila sve što je visoka moda mogla da ponudi. Naš fokus ovoga puta nije na modelima sa piste, nego upravo moda sa ulice. Bacili smo oko na ulice francuske prestonice i trendove koje su ponele zvanice brojnih revija.

PROČITAJTE I:

 

Moda kroz istoriju

Parižanke su sinonim i oličenje stila, a sve su to dokazale i ovaj put na prestižnom događaju popt ovog. Sjaj, glamur, elegancija - sve što je potrebno, našli smo na jednom mestu!

Moda, žena, izgled, telo, tufne, devojka, lepota

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Parižanke su posebno poznate po haljinama, a svakako postoji i jedna stvar po kojoj su ove dame takođe poznate a to su tufnice! U našoj galeriji pogledajte kakav je ulični stil vladao u Francuskoj tokom Nedelje mode.

 

Jarke boje i dalje su u trendu! Ovakvi aksesoari nosiće se tokom čitave jeseni!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 26.09.2019. 14:00 - 27.09.2019. 07:56 Dame koje vole vesele boje će sigurno obožavati ovaj trend Foto: Shutterstock, ilustracija Ljubav prema neon trendu koji je bio jako popularan tokom 80-ih godina nema nameru da napusti modni tron. Tokom leta smo svuda viđali odevne predmete u ovim jarkim i zanimljivim bojama.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić