OVAKVO REŠENJE SIGURNO NISTE OČEKIVALI Stručnjak otkrio kako da pratnera zadovoljite baš svaki put

Obratite pažnju

Orgazam, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Znate li da niste jedini koji sa svojim partnerima nisu otvoreno razgovarali o seksu, pita autorka knjige “Tongue Tied: Untangling Communication in Sex, Kink, and Relationships”, Stela Haris.

- Bez obzira na seksualnu frustraciju, isprobavanje novih fantazija i komunikacijske veštine ključne su za seksualno ispunjenje. Pričajte pre i za vreme seksa. Nemojte da se bojite da ćete upropastiti trenutak - kaže autorka, te dodaje da bi to moglo izgledati neobično ako ste već na pola puta - šutke ste se skinuli, a onda počeli priču. Zato je bitno porazgovarati pre nego što strasti proključaju.

 

- Razgovarajte o tome šta će se dogoditi večeras i partneru dajte jasne smernice gde želite da vas dira. Tu spada i ‘dozvola’ za nove stvari koje želite da isprobate - kaže autorka. Akcija će posle teći glatko, a vi ćete uživati više.

- Povezujete li se tako često, nećete se strašiti krene li akcija krivo i odednom shvatite da se danas ne možete tako lako uzbuditi. Taj dan zato neće biti ‘neuspešan’ jer ćete ipak biti - intimni. Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju i koje će upaliti baš svaki put. To će biti nešto što ćete i vi i partner čekati celi dan da ponovno proživite.

Imati plan B ili C znači da u tom trenutku možete isprobati nekoliko novih stvari ako taj dan niste raspoloženi za zahtevne poze. Analizirajte trenutke u kojima ste se osećali ugodno, bezobrazno ili pokrete koji su vas na kraju doveli do orgazma. Je li to bio osećaj ejakulacije u vas, igranje hranom pre seksa ili seksi dopisivanje na poslu? To će biti formula koja će vas napaliti, svaki put - kaže autorka.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi