Promo
Promo
Promo

Promo

Promo, Foto: Promo

Kako su trendovi često prolazni, mnogi biraju da se drže klasike - komada odeće koji nikada ne izlaze iz mode i koji su decenijama simbol dobrog ukusa i stila. U ovom tekstu dajemo upravo osnovne elemente bezvremenskog stajlinga, za idealan izgled muškarca.

Muške kožne jakne – kvalitet i estetika

Ono što je tradicionalno kvalitetno, dobro izgleda i odlično se uklapa uz svaki autfit jesu nedvosmisleno muške kožne jakne. Danas se izrađuju u neverovatno mnogo različitih boja, modela i sa raznim detaljima. Svakako, napominjemo da su univerzalno savršene muške kožne jakne u crnoj i braon boji. Odlično se stapaju sa svakodnevnom ili elegantnom obućom.

Takođe, važno je napomenuti da postoje zimska i letnja varijanta, u zavisnosti od debljine, postave, dodatka krzna i slično. Koža je tradicionalno kvalitetan materijal, koji se nosi često i više od decenije. U slučaju da su muške kožne jakne sa spoljne strane dotrajale, a unutrašnjost očuvana, moguće je izvršiti njihovo bojenje, pa tako imati ovaj komad kao nov, čak i u drugoj boji.

Bez obzira da li više volite klasičan džins ili elegantne pantalone, kao i da li ste pre za košulju ili majicu, kožna jakna odlično će se uklopiti u svaku vašu kombinaciju.

Muške naočare – funkcionalan i moderan detalj

Muške naočare su nekada neophodnost, posebno kada se radi o poboljšanju vida, bilo na daljinu ili na blizinu. U tom smislu, savremene multifokalne naočare daju mogućnost brzog navikavanja na stakla, uz suzbijanje svih svetlosnih efekata, jednostavniji i manje štetan pogled na računar. Multifokalna stakla se koriste za daljinu, blizinu, ali i srednji nivo udaljenosti. Multifokalna stakla imaju nevidljivu liniju, pa su ove naočare vrlo estetski privlačne i dobro izgledaju. Pored njih, savršen detalj na muškom licu jesu naočare za sunce. Štite od sunčanih zraka, ali još veći utisak estetske dopadljivosti i kompletnosti stajlinga ostavljaju na posmatrača. Biraju se tamnija ili svetlija stakla, mada za muškarce srednjih godina najpogodnije su tamnije varijante. Još ukoliko se adekvatno uklope uz futrolu za odlaganje, ili mušku torbu, mogu odlično izgledati. Izbor okvira za naočare za sunce, progresivne ili neke druge, treba da bude prilagođen potrebama, ali i godinama. Iz njih može proizaći ozbiljnost osobe, ili mogu pokazati šaljive motive. Naravno, sve zavisi od situacije i potreba za koje se kupuju. Uklapanje naočara za sunce ili vid sa satom, kaišem ili drugim detaljem u muškom stajlingu može ostaviti odličan utisak na posmatrača, kao i pečat da osoba vodi računa o svom izgledu u svakom trenutku.

Muški stajling može da bude vrlo moderan, a zasnovan na tradicionalno popularnim elementima i detaljima. Neki od njih su muške kožne jakne, naočare za sunce, progresivne ili neke druge. Uz još detalja i naglasak na sportsku, kežual ili elegantnu varijantu odevanja svaki muškarac može izgledati savršeno, što je odličan utisak koji se ostavlja i poslovno i privatno.