MALA POMOĆ MUŠKARCIMA Šta žene nedoljivo žele u se**u, ali ih je sramota da to traže?

Prionite na posao muškarci!

seks
Foto: Shutterstock

U krevetu tabu tema ne bi smelo biti, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u se**u koje žene žele, ali ih se boje ili stide predložiti svojim partnerima.

1. Želi da joj partner pruži više ora*nog se**a

Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj va*ini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u ora*nom se**u. Kao što muškarac voli primati komplimente za izgled, žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji deo tela.

Partnerove reči: kako je lepa ili kako lepo miriše vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutrašnje strane bedara pre odnosa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse.

seks
 Foto: Shutterstock

I emancipovana žena sa najviše samopouzdanja ponekad voli da muškarac dominira u krevetu i naređuje joj što da radi, kažu stručnjaci.

2. Želi probati s**s u javnosti

S**s u javnosti može biti nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv. Za početak možete probati samo predigru, na primer, maziti se u ćošku bara punog ljudi, na zadnjem sedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo izvežbate i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte!

3. Želi da je partner pljuska po guzi tokom se**a

Lagano lupanje po guzi tokom se**ualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide to tražiti iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, puno odvažniji, a dobar način da saznate želi li vaša partnerka da je lupite po guzi je da je to nežno pitate.

seks
Foto: Shutterstock

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno prijatnih, škakljivih trnaca u vaginalno područje, dok muški tvrde da im pljuskanje partnerke po guzi budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi