Torbica
Shutterstock
Torbica

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Stari i nadolazeći trendovi koji nas iznenađuju svakog dana, ove godine nisu preskočili ni torbice. Premda se čini da su kolekcije koje konstatno izlaze sve veće, torbe koje se proizvode su sve manje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ʟ ᴀ ʙ ᴇ ɪ ɢ ᴇ (@labeige.bb) on Aug 4, 2020 at 4:01am PDT

Iako se upotrebna i praktična vrednost ovih torbi menja i sada zapravo služi kao trendi vizualni detalj, moramo priznati da izgledaju prelepo i da definitivno daju drugačiji izgled vašem autfitu. Ovaj neobičan trend započeo je modni brend Jacquemus, a ispratili su ga i Fendi, Dolče i Gabana, Miu Miu i mnogi drugi.

Torbica

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ono što ne možemo zanemariti jeste da je ovaj nesvakidašnji model bio predmet žudnje mnogih poznatih ličnosti, a da su liste čekanja za neke od njih bile poprilično duge. Mikro torbice pronašle su se u bezbroj modnih editorijala, ali kao najpraktičniji model bismo možda izdvojile onaj koji dolazi u vidu kaiša, odnosno belt bag, koja se vezuje oko struka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lovely Amusan (@lovely_amusan) on Aug 4, 2020 at 12:23am PDT

Neosporna činjenica je da su za kratko vreme stekle ogroman broj obožavalaca, ali pravo pitanje je da li treba trošiti velike sume novca za tako mali komad? Na TikToku smo saznali šta sve staje u Jacquemus mini-torbu.

@ericasgirlyworld

Got this mini bag from @jacquemus What do you think? Keep or return? ❤️ ##fashion ##tiktokfashion ##luxury ##ericasgirlyworld ##jacquemus ♬ original sound - ericasgirlyworld