Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Najlepše pesme ispevane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao šta se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

PROČITAJTE JOŠ:

Pisac David Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnog zagrljaja između žene i muškarca. David je na čaroban način opisao šta se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

Njegove reči pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje dame, jer i žene i muškarci žude za ljubavlju.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Kada muškarac tiho priđe ženi i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njen krug. To je krug nežnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu tačno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način u tom trenutku muškarac nehotice daje ženi do znanja da je ona centar njegovog svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena, takođe, stoji u tišini. Oseća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Kada muškarac zagrli ženu, ona se oseća kao da ima krila i kao da može da leti. Taj krug ljubavi je miran i udoban. Od te tihe nežnosti ona se topi poput kockice šećera u šoljici čaja. Ko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Šta oseća? Ko je ona u ovom trenutku?

Je li ona žena ili devojka? Da li se oseća voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca... Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od spoljašnjeg sveta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvesno traži, što čeka i čemu se nada... - David Tumarinson