DOŽIVITE GA BAŠ SVAKI PUT Specijalni saveti za dame kako da dođu do najboljeg vrhunca u krevetu!

Ženski orgazam već duže vreme doživljava neku vrstu mistifikacije.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Na televiziji smo sve videli, od domaćice koja nikada nije dosegla vrhunac, ali i žene kao što je Samanta Džouns, čiji se prsti uvijaju svaki put kada imaju seks.

Dakle, kako doći do tog magičnog mesta, gde svaki put kada imate seks, orgazam je neizbežan?

Imamo neke predoge za vas.

 

Masturbirati redovno

Masturbacija nije samo zabava, ona ima i edukativni karakter, za vas same. Tako se upoznajemo sa našim telima i otkrivamo šta je dobro za nas.
Žene koje masturbiraju redovno poznaju pravi tempo, odgovarajući pritisak i brzinu i svaki drugi aspekt dodira, koji im treba da bi došle do orgazma.

NEKA VAS PAMTE PO NJEMU Prvi seks jako utiče na ovaj aspekt našeg daljeg života, a jedan detalj nikako ne smete zanemariti!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

G-spot


Većina žena treba klitoralnu stimulaciju da bi dostigle orgazam. Dostići orgazam isključivo kroz stimulaciju do G-tačke putem penetracije je slučaj sa vrlo malim brojem žena.
Za većinu drugih, klitoris je kapija do vrhunca. Dakle, vaš partner ga stimuliše pomoću ručne igre, njihovog tela, zabavnih igračaka i uživanja u velikoj isplativosti.

BUDITE U TRENDU I NA KIŠI I PO SNEGU Modeli kaputa koje će svaka žena poželeti ove jeseni, a baš takve trendi komade nosi Megan Markl!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Predigra, predigra, predigra


Predigra je ključ. To je izvanredan način da napravite uzbuđenje i da vam pomogne da kasnije postignete orgazam. Dužina predigre je različita za sve, od čak 5 do 20 minuta. Ali opet, to zavisi od osobe i partnera.

Najbolji način za stvaranje uzbuđenja je spor i stabilan ritam. Mekani poljupci, dodirujući grudi i butine, sve što povećava seksualnu napetost i opusti vas dovoljno da dođete do vrhunca.

 

Recite šta želite

Recite svom partneru da nastavi, kada da se zaustavi i kako nešto bolje da učiniti je od vitalnog značaja. Ako se ustručavate da kažete šta imate na umu, nećete imati povratnu informaciju.
Deljenje onoga što vas čini zadovoljnom, pomaže vašem partneru da zna šta da radi, što ih opušta i omogućava da se fokusiraju na zadovoljstvo.

STOJEĆI ZMAJ ĆE VAS DOVESTI DO LUDILA! 4 poze koje obećavaju najbolji seks ikada!

Orgazam, seks, žena,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Opusti se

Najbolji način da povećate šanse da imate orgazam, je da se opustite i oslobodite očekivanja. Briga o postizanju vrhunca, ometa vaš protok energije i sprečava vas da uživate.
Najbolje je da se osećate ugodno i ne brinite o tome. Možete probati različite tehnike za opuštanje i smanjenje stresa. Što ste opušteniji, lakše ćete doći do orgazma svaki put.

Četiri modela farmerki koje morate imati u svom ormaru ove jesenje sezone!

AUTOR: J. K. DATUM I VREME: 20.09.2019. 14:30 - 20.09.2019. 17:50 Jesen znači samo jedno: vreme je za džins! Modni kreatori vam ove sezone pružaju širok izbor i zato nikako ne treba da ostanete verni samo jednom modelu farmerki.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi