Seksi film
Shutterstock
Seksi film

Shutterstock

Seksi film, Foto: Shutterstock

Snimanje tokom se*sa može da rasplamsa strasti, učini vezu još uzbudljivijom i podigne je na novi nivo. Ako biste voleli da se upustite u ovu avanturu, ovo su samo neki od saveta šta je potrebno da bi vaš se*si film bio savršeno režiran, a vi zadovoljni finalnim proizvodom.

Fokus na detaljima

Fokus na detaljima

Shutterstock

Fokus na detaljima, Foto: Shutterstock

Ne zaboravite da će kamera snimiti svaki detalj vaše kože, pa posvetite više pažnje vizuelnom utisku nego inače. Pobrinite se o higijeni, rešite se problematičnih dlačica na leđima i guzi. Obavezno se okupajte uoči snimanje jer ćete tako podići samopouzdanje i ukloniti i najmanju nesigurnost koju imate pred performans. Trimujte dlačice kod genitalija, a eventualne bubuljice pokrijte korektorom. Ne bi bilo loše i da kožu namažete mlekom ili uljem koje ima sjaj, pošto će to dati poseban šmek celom snimku. Ukoliko ste maštoviti i volite takve stvari, obezbedite seksi donji veš jer to može da izgleda dosta dekorativno na snimku, a nije zgoreg da obratite pažnju i na scenografiju.

Potrebna je oprema

Potrebna je oprema

Shutterstock

Potrebna je oprema, Foto: Shutterstock

Da biste imali kvalitetan snimak, potrebna vam je adekvatna kamera. Iako je veb kamera najviše dostupna, pokušajte da je izbegnete u širokom luku, jer je vezana za računar i sužava obim kretanja. Ako nemate kameru laku za rukovanje i pristojne rezolucije, poslužite se kamerom na svom mobilnom telefonu.

Bolji performans

Bolji performans

Shutterstock

Bolji performans, Foto: Shutterstock

Čak i oni koji su dobri u krevetu, mogu da zakažu u strastvenim trenucima. Ako se to bude desilo tokom snimanja filma, morate se poslužiti trikovima da na kraju sve bude uspešno realizovano i da se akcija ne završi i pre nego što počne. Verovali ili ne, pun pogodak je čaša crnog vina. Ako je popijete pre se*sa, imaćete manju anksioznost i bićete opušteniji. Vodite računa da bude u pitanju samo jedna čaša, nemojte preterati. Dodatni savet je i da masturbirate pre nego što počnete sa snimanjem. Pomoći će vam tokom akcijanja.

Menjajte ugao snimanja

Menjajte ugao snimanja

Shutterstock

Menjajte ugao snimanja, Foto: Shutterstock

Kad god promenite pozu, najbolje je i da promenite ugao snimanja. Ovo je još jedan razlog zašto vam je potrebna mala kamera kojom lako možete da rukujete. U zavisnosti od toga koji deo tela želite da snimite, jednostavnije ćete upravljati napred-nazad. Dogovorite se s partnerom i menjajte uloge kamermana. Dopustite da snimite jedno drugo i po želji odaberite pravi ugao.

Ne kopirajte snimak

Ne kopirajte snimak

Shutterstock

Ne kopirajte snimak, Foto: Shutterstock

Pre nego što s partnerom odlučite da se upustite u snimanje sopstvenog filma, obavezno se dogovorite kod koga će da stoji. Nipošto nemojte kopirati snimak na više kompjutera, jer je važno da postoji samo jedna kopija da biste sačuvali privatnost i kako ne bi dospelo u ruke nekog trećeg. Muškarci, budite džentlmeni i pustite partnerki da ga ona zadrži.

Pročitajte još: