Kožna suknja
Shutterstock
Kožna suknja

Shutterstock

Pensil suknja Foto: Shutterstock

Baš poput kožnih jakni, postale su omiljeni klasik i jedan od razloga zbog kojih se radujemo jesenjim danima. Svestrane, efektne i prilagodljive različitim stilovima, mnogo je razloga zbog kojih ne izlaze iz mode, a njihovoj popularnosti doprinose i novi trend modeli koji stižu svake sezone. Na vama je samo da odaberete omiljeni kroj, dužinu i teksturu, a za šta god se odlučite, ne možete pogrešiti.

PROČITAJTE I:

 

Zavodljiva pensil

Zavodljivog, ali opet strogog oblika ova suknja je idealne dužine, a jednako dobro izgleda uparena sa svilenim košuljama i vunenim džemperima. Vuna, koža i šljokice vode igru ove jeseni, samo ako se odreknemo jednostavnosti i klasike.

Plisirana kožna suknja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ženstvena plisirana

Kožna plisirana suknja iskrojena je tako da pristaje svakoj građi. Uparite je s blejzerom muškog kroja i čizmicama od prevrnute ili lakovane kože.

Midi kožna suknja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Romantična midi

Izvrsne kožne midi-suknje pružiće svakoj ženi određenu dozu elegancije. Kada je reč o ovom kroju suknje, nemojte se plašiti, već se prepustite i eksperimentišite. Igrajte se bojama i kombinujte ih sa laganim svilenim bluzama, košuljama sa karnerima, efektnim džemperima… Uz ovaj model suknje savršeno će pristajati gležnjače s animal printom, a podjednako dobro slagaće se i uz patike. A što se tiče aksesoara, kožni kaiš sa velikom šnalom u boji suknje daće vašem stajlingu lični pečat.

PREPORUČUJEMO:

 

Mini kožna suknja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Seksi mini

Ako birate suknju za izlazak, odličan izbor je kožna mini-suknja. Pri izboru vodite računa da ona bude blago zvonastog A-kroja. Taj model izgleda najbolje i neutrališe eventualan vulgarni momenat. Predlažemo da je nosite u kombinaciji s rolkom, dubokim čizmama, kratkom bundicom i šeširom.

Lakovana kožna suknja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Efektna lakovana

Modni stilisti savetuju da suknju od lakovane kože nosite kao deo ležernog stila i dnevnih kombinacija. Ovaj model obično zahteva da šlic, pa kako ne biste prešli meru dobrog ukusa, svedite stajling na minimum. Uskoj lakovanoj suknji do kolena odlično pristaje uska rokla od kašmira i nabrane dublje čizme. Kombinaciju upotpunite dužim mantilom ili kaputom.

Četiri modela farmerki koje morate imati u svom ormaru ove jesenje sezone!

AUTOR: J. K. DATUM I VREME: 20.09.2019. 14:30 - 20.09.2019. 17:50 Jesen znači samo jedno: vreme je za džins! Modni kreatori vam ove sezone pružaju širok izbor i zato nikako ne treba da ostanete verni samo jednom modelu farmerki.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji