čizme, cipele, moda, stil,
Shutterstock, ilustracija
Kaubojke

Shutterstock

 Foto: Shuttertock

 Kaubojke

Svestrani komad čizama koji se može nositi u svakoj prilici i obavezan su deo kolekcije obuće. 

PROČITAJTE I:

 

Kratke su idealne za pantalone, kombinezone i duge suknje, dok duboke najbolje idu uz kraće suknje i haljine u kojima će doći do izražaja.

gležnjače

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Gležnjače
Možete ih nositi sa najlaganijim maksi ili midi haljinama, toplim i debelim džemperima, svim modelima pantalona… Ukoliko želite da se poigrate stilovima, obujte gležnjače sa nitnama i romantičnu cvetnu maksi haljinu. Stajling upotpunite šeširom i dobrom bajk jaknom. Na ovakvom stilu bi vam pozavidela svaka svetska zvezda.

čarapa-čizme

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Čarape-čizme
Čarape-čizme su jednostavne za kombinovanje jer se slažu uz gotovo sve modne komade i u trenu upotpunjuju svaki autfit. Odlično idu uz kožne komade i dobar džins.

Naborane

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 Naborane

Dizajneri su nove modele ovog retro komada osmislili u svim mogućim bojama i desenima. Izbegavajte da ovaj model čizama uparujete sa kožnim pantalonama ili jaknom. U zamenu za to iskoristite antilop ili pliš. Izađite iz zone komfora i ponesite ovaj model u jarkim bojama, ali ostatak kombinacije svedite na minimum - neutralne boje se podrazumevaju!

gumene

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 Gumene

Ah, te vanvremenske gumene čizme… Osim što su korisne i udobne, one predstavljaju pravi modni trend. Nosite ih uz uske pantalone od džinsa. Takođe, dobro pristaju pletenim ili lepršavim jesenjim haljinama, kao i šortsevima. Uz dokolenice u boji ovo će biti veoma interesantna i kreativna jesenja kombinacija.

kombat

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 Kombat

Za ovaj model čizama rado će se odlučiti žene koje imaju urban stil oblačenja. Dizajneri su ovoga puta otišli korak dalje, pa tako sada možemo da nađemo ove čizmice u raznim animal, cvetnim i drugim desenima. Kombat čizme zmijskog printa odlično će pristajati uz crnu kožnu kraću suknju asimetričnog kroja i belu rolku. Kombinaciju možete upotpuniti beretkom i karamel kaputom. 

Lakovane čizme
Pantalone 7/8, bela majica, klasični crni blejzer i naravno neprikosnovene lakovane čizme klasik je sa kojim nema greške. Ovu kombinaciju možete poneti u večernjim i dnevnim kombinacijama.

Napravite unikatnu košulju za samo 3 minuta uz pomoć ovih par saveta!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 10.10.2019. 13:00 - 10.10.2019. 13:16 Šareni trend vraća se na velika vrata ove sezone! Foto: Shutterstock, ilustracija Košulje su idealne za sva godišnja doba, rado ih nosimo u svim prilikama i kombinujemo sa različitim stilovima.

 

BONUS VIDEO:

Anketa: Šta građani misle o protestu taksista