UH, OVO ĆE DA BOLI Saznajte sa kakvom ženom muškarci najčešće varaju svoje supruge!

Ako te tvoj partner ikada prevari, šta misliš sa kim će to da uradi?

Raskid, prevara, par, svađa
 Foto: Shutterstock, ilustracija

U jednoj međunarodnoj anketi učestvovalo je 5.000 muškaraca i žena koji su odgovarali na pitanja o svom seksualnom životu. Rezultat: pokazalo se da je 23,8 posto muškaraca prevarilo partnerku upravo s nekom od njenih prijateljica!

 

Da, nažalost, dobro si pročitala. Tvoja najbolja drugarica ili jedna od tvojih prijateljica/koleginica su savršena meta – ako ćemo verovati nedavno sprovedenom istraživanju.

Obuća broj jedan za predstojeću jesen! Žene ih i mrze i obožavaju!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:00 Da li se vama sviđaju? Moda, Foto: Shutterstock Sredina je avgusta i neverovatno je vruće, ali butike su već preplavile jesenje kolekcije. Naravno, jesen je nezamisliva bez čizama, a trendovima nadolazeće jeseni vlada jedan poseban model - kaubojke.

Ne govoreći sad o lojalnosti, pretpostavljamo zašto se to tako često događa: prijateljicu već poznaje (ne mora da joj se nabacuje), određena bliskost se stvorila jer se viđaju zbog devojke ili supruge, kad nešto počne da se događa među njima nije nikome sumnjivo što se druže…

MI IH NE VOLIMO, A ONI LUDE ZA NJIMA Ove delove tela želimo da sakrijemo, a muškarci ih obožavaju!

Ipak, oprez i kod zgodne sestričine: makar je procenat mali, zastrašujuća je činjenica da je 3,9 posto muškaraca prevarilo partnerku s nekom od njenih rođaka. Ima tu svega, i spavanja s rođenom sestrom svoje drage, a u nekim ekstremnim slučajevima čak i s mamom.

 

Ali prvoosumnjičene, koleginice s posla, ne zaostaju mnogo za ženinim prijateljicama kad je reč o petljanju s tuđim muževima – 22.4% muškaraca priznalo je da je prevarilo partnerku s koleginicom s posla.

GLUMICE ZA OSKARA! Studija pokazala zašto žene stenju tokom ljubavnog čina!

Istraživanje je otkrilo još jednu žalosnu istinu: 30.9% žena i 40.4% muškaraca je najmanje jednom prevarilo svog aktuelnog partnera, a zanimljivo je da 49.9% nije uopšte odgovorilo na pitanje sa kim bi najradije prevarili partnerku.

seks, afera, prevara,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi