Grudi, seks
Shutterstock
Grudi, seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Orgazmi koji se postižu preko bradavica jesu prijatno oslobađanje seksualnog uzbuđenja, usredsređeno na stimulaciju bradavica, a ne uzrokovano direktnim stimulisanjem klitorisa ili penisa. Stimulisanjem bradavica i okolnog tkiva dojke možete stvoriti seksualni vrhunac sličan genitalnom orgazmu.

PROČITAJTE I:

 

Kako ga postići?

Vežbom, vežbom i s još malo vežbe. Svako telo na stimulaciju reaguje na svoj, drugačiji način, zato je važno eksperimentisati, slušati svoje telo i fokusirati se na aspekt zadovoljstva. Kako biste shvatili šta vam najbolje odgovara, započnite sa samostalnim radom, odnosno masturbirajte. Tako ćete shvatiti šta biste želeli da vam radi neko drugi. Osim toga, možda ćete čak primetiti i da vam je jedna bradavica osetljivija od druge.

Probajte s različitim dodirima - pokušajte lagano do umereno da dodirujete bradavicu (pomoću prstiju) ili krenite s masiranjem cele dojke, a zatim pređite na štipanje ili uvijanje celog područja. Polako gradite iščekivanje, a zatim primenite direktniji pritisak na bradavicu i dopustite se da vas savlada zadovoljstvo. Ipak, neke dame neće moći da postignu orgazam samo dodirivanjem bradavica, pa kad jednom dođu do vrhunca, slobodno mogu početi i s vaginalnom stimulacijom.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Šta ako nisu toliko osetljive

To je potpuno realna mogućnost. Žene imaju različit nivo osetljivosti bradavica, a na to utiče mnogo činilaca.
Prvi je genetika. U drugim slučajevima su možda nervi na bradavicama oštećeni pod uticajem operacija dojke, poput povećanja, smanjenja, podizanja, biopsije ili drugih postupaka u tom delu tela.
Ponekad i psihološke ili emocionalne traume, uključujući seksualno zlostavljanje ili rak dojke, mogu ometati osetljivost bradavica, piše miss7zdrava.24sata.hr.

Kako povećati osetljivost

U različito vreme u mesecu, na primer kada imate menstruaciju, bradavice bi mogle biti osetljivije. Dakle, ako dodiri onda nisu bolni, to je dobro vreme kada biste mogli da probate da postignete orgazam bradavica. Ako imate volju i želju da radite s igračkom specifičnom za bradavice, onda iskoristite pumpice za bradavice, koje stvaraju pritisak usisavanja oko bradavice i areole, slično kao što biste osećale kada vas neko ustima stimuliše.

Ako želite još veći pritisak na njih, možete isprobati štipaljke za bradavice. Možda zvuče zastrašujuće, ali osećaj je prijatan.

PREPORUČUJEMO:

 

Ako nemate igračke

Nemojte brinuti, možete improvizovati s kućnim predmetima. Probajte s običnom lepljivom trakom. Zalepite je preko bradavica i zatim brzo odlepite. Za one osetljive, probajte da stimulišete bradavice perom ili nečim što vaš golica. Na kraju, orgazam bradavica odnosi se na pokušaje i greške. Zato dopustite sebi ili partneru da istražujete sposobnosti svog tela bez prosuđivanja i očekivanja. Orgazam bradavice zahteva strpljenje i radoznalost.

Jesenji spoj dva komada koji dominira na profilima svih uticajnih blogerki!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 01.11.2019. 13:47 - 01.11.2019. 16:03 Ono kad omraženi komadi postanu must have! Foto: Shutterstock, ilustracija Pravi dokaz za to su ovosezonski trendovi u farmericama i čizmama koje predvode modeli koji su dugo bili omraženi.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!