Seks svaki dan
Shutterstock
Seks svaki dan

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Osim što pruža užitak, odličan je u sagorevanju kalorija i oslobađanju endorfina, hormona sreće, a i učvršćuje vezu s partnerom. Pristupite se*su preko sledećih trikova, a neka vam svaki novi dan bude prilika da se drugačije zabavite.

Ponedeljak: Antistres akcija

Ponedeljak: Antistres akcija

Shutterstock

Ponedeljak: Antistres akcija, Foto: Shutterstock

Kao dan koji nosi sa sobom najviše stresa, ponedeljkom priuštite sebi i partneru opuštajuću se*sualnu seansu. Pola sata posle večere, počnite da se mazite i ljubite, najpre od vrata pa sve niže. Pređite na krevet, lezite na bok i okrenite se jedno prema drugom. Ovako nećete pritiskati stomake, a noge možete da isprepletete za još malo više intime i bliskosti.

Utorak: Moćno predjelo

Utorak: Moćno predjelo

Shutterstock

Utorak: Moćno predjelo, Foto: Shutterstock

Pre nego što sednete da večerate, dajte partneru jedan dug, romantičan poljubac kao dobar uvod u ono što sledi. Pređite u kuhinju, neka žena bude okrenuta leđima partneru, blago savijena ka napred. Muškarac neka se igra njenim klitorisom, pa kad vidi da je skroz napaljena, neka uđe u nju otpozadi. Pridržavajte se za kuhinjske elemente, užitak u kuhinji će biti zagarantovan.

Sreda: Odložite san

Sreda: Odložite san

Shutterstock

Sreda: Odložite san, Foto: Shutterstock

Gledali ste film i oči vam se sklapaju? Ipak, razmislite još jednom. Idealna je prilika za peting posle kog naravno sledi se*s. Neka žena legne na stomak, a partner neka joj ljubi i gricka leđa, pa neka pređe i na guzu. Dozvoljeno je i štipkanje, pa kad istraži celu teritoriju, muškarac joj podiže kukove i zabada svoje moćno koplje.

Četvrtak: Lek protiv nesanice

Legli ste u krevet, ali nijedno od vas ne može da zaspi. Krenite da se dodirujete pa neka se prsti muškarca zadrže između njenih nogu. Kada čuje da žena ubrzano diše, igra može da počne. Misionarska poza je odlična kao polazna tačka za dalje strasti.

Petak: Seks na eks

Petak: Seks na eks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Posle naporne nedelje na poslu, seks s vrata je više nego dobrodošao. Počnite s poljupcima po ulasku u stan i ne trudite se da stignete do kreveta, i predsoblje može da bude skroz okej, naročito ako je malo i usko pa možete lepo da se namestite. Muškarac neka uhvati partnerku za guzu, malo je raširi i prisloni na zid. Ona neka ga obgrli nogama oko kukova dok on sve dublje ulazi u nju. Ipak, pripazite da komšija do vas ne čuje vrele uzdahe kad kreće u šetnju.

Subota: Vlažne igre

Subota: Vlažne igre

Shutterstock

Subota: Vlažne igre, Foto: Shutterstock

Vikend treba započeti rekreacijom pa biste nakon, recimo, brzog hodanja mogli zajedno pod tuš. Nakon detaljnog sapunjanja, iskoristite priliku da započnete i da se malo dodirujete i ljubite. Stanite jedno naspram drugog, žena jednu nogu obmota oko njega dok on ulazi u nju. Neka muškarac pridržava nogu, dok se oslanjate na zid tuš-kabine. U ovoj pozi njemu su slobodne ruke za diranje grudi, guze i ostatka tela.

Nedelja: Mazno razvlačenje

Nedelja: Mazno razvlačenje

Shutterstock

Nedelja: Mazno razvlačenje, Foto: Shutterstock

Idealan dan za duže spavanje i razvlačenje po krevetu. Iskoristite ga na najbolji način. Umijte se i razbudite, vratite se u krevet gde u carstvu jastuka možete da uživate u spajanju. Žena, okrenuta ka muškarcu, sedi u njegovom krilu opkoračivši ga i dok je na njemu upravlja tempom i dinamikom pokreta.