DR VESNA OGNJENOVIĆ ZA ALO.RS Roditelji mi dovode decu na estetske korekcije - Ovo je prava istina o hijaluronu, botoksu i zabranjenom biopolimeru (VIDEO)

Godine nisu indikacija za bilo kakve intervencije

Vesna Ognjenović
 Foto: Screenshoot youtube

Sa doktorkom Vesnom Ognjenović, estetskim hirurgom, pričali smo na temu koja izaziva brojne kontroverze među ženskom populacijom. Botoks, hijaluron, biopolimer, sve su to načini kako danas najviše pripadnice ženskog pola pokušavaju da prekriju svoje nedostatke, kako na licu tako i na telu.

 

Pročitajte još

Doktorka Vesna iznela je svoje stručno mišljenje vezano za korišćenje botoksa i navela da se ova metoda zatezanja koristi preventivno i da devojke u Rusiji već sa 20 godina kreću sa ovim intervencijama, ali navodi da se pre svega trega konsultovati sa izabranim lekarom.

 

Pitali smo je kakva su njena iskustva sa mlađim pacijentkinjama i šta se dešava kada maloletna lica žele da se podvrgnu nekoj estetskoj intervenciji, koliko su muškarci zainteresovani za ovakav vid podmlađivanja. 

Vesna Ognjenović
Vesna Ognjenović, Foto: Screenshoot youtube

Zanimalo nas je i zašto je biopolimer zabranjen u mnogim zemljama sveta kao i koliko je nehirurški zahvat korekcije nosa hijaluronom efikasan i da li postoji mogućnost za neželjene rekacije nakon korišćenja ovakvog tretmana.

Sve ove odgovore doktorke Vesne Ognjenović možete pogledati u našem video-prilogu ovde: 

 

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi