Tantrički seks
Shutterstock
Tantrički seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Usputne avanture svedene su na minimum a bračni partneri su bili više okrenuti jedni drugima. Neki su to iskoristili da prošire se*sualna iskustva, a prodavci se*sualnih igračaka su trljali ruke jer je godina za nama bila rekordna kad je reč o njihovoj kupovini. Pogledajte šta predviđamo da će se dogoditi u godini pred nama.

Njegovo veličanstvo klića

Ova godina će više biti fokusirana na seks-igračke za maksimalnu stimulaciju klitorisa i to ne samo za njegov vidljiv deo, već i za onaj skriveni. Ranije su igračke za žene bile velike i ružne, a razlog za to je što su ih dizajnirali muškarci. Sada će se*s igračke biti tako lepe da ih možete staviti na policu u sobi kao dekoraciju gde će svako ko uđe moći da se divi njihovom izgledu.

Ljubi me brzo, žurim

Ljubi me brzo, žurim

Shutterstock

Ljubi me brzo, žurim, Foto: Shutterstock

Tokom pandemije, navikli smo se da radimo od kuće a izlaske napolje smo sveli na minimum. Samim tim internet je dominirao, pa su se mnogi upustili u dopisivanje preko društvenih mreža i virtuelno upoznavanje. Nema više gubljenja vremena. Živimo u brzom okruženju gde želimo sve odmah i sada, tako da upoznavanje u virtuelnom svetu nije nešto neobično. Upoznaćete novog potencijalnog partnera bez gubitka vremena, brže ćete donositi odluke želite li da se upustite u nešto više s tom osobom ili ne. Baš u duhu svakodnevice!

Svrška na daljinu

Pošto se dejt preselio u virtuelni svet, tamo se seli i se*s, pa čak i kod starijih parova. Kako su starije generacije već savladale slanje poruka, uvećavanje slika, korišćenje raznoraznih društvenih aplikacija, sad je vreme da se upoznaju i s drugim područjima tehnologije poput proizvoda za užitak na daljinu. Poznata firma iz Stokholma je čak kreirala novu generaciju integrisanih aplikacija koje olakšavaju parovima koji su trenutno odvojeni da i dalje uživaju jedno u drugome. Nemojte čekati i uronite u budućnost spremni.

Sam svoj velemajstor

Imali smo sasvim dovoljno vremena da tokom pandemije istražimo svoje telo i naučimo šta nam najviše odgovara kako bismo dostigli vrhunac. Renesansa masturbacije se nastavlja i ove godine, a tome u prilog ide nagli porast prodaje se*s-igračaka.

PROČITAJTE JOŠ: