Raskid, prevara, par, svađa
Shutterstock, ilustracija
Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako deluje ležerno, on će vam stalno pričati o njoj i događajima vezanim za nju, kao da apsolutno nije svestan da gaji emocije prema drugoj ženi.

Ovo su sigurni znaci da je zaljubljen u drugu.

PROČITAJTE JOŠ:

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Prijateljska zona

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste ako vas tretira kao prijateljicu.

Njegove oči govore sve

Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se menja čim predmet njegove požude zakorači u prostoriju.

On je veoma srećan

Još jedan znak koji govori da je zaljubljen u drugu jeste taj da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične.

Slabija komunikacija

On stalno izmišlja izgovore zašto vam ne piše tako često ili vas ne zove. Izvinjava se i govori da je zauzet…Nećete osećati da ste zbližavate zbog manjka komunikacije koji neminovno nastaje kada neko drugi postane predmet njegovih misli.

Prirodna reakcija na ovakvu situaciju jeste da počnete da tražiti krivicu u sebi i da se preispitujete šta nije bilo u redu sa vama.

Međutim, psiholozi savetuju da, umesto da sebe mušite beskonačnim nizom pitanja na koja nemate odgovor ili da upadate u žestoke svađe sa suprugom, najbolje će biti da u ovakvoj situaciji jednostavno uradite sledeće.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Psiholozi savetuju da iz ovakve situacije bežite glavom bez obzira. Čovek koji se jednom dozvolio sebi da se u odnosu ponese na takav način, neće se lako promeniti, pa će ovakvi ispadi biti sve češći.

Zašto da dozvolite sebi da živite u tom nezdravom odnosu? Zašto da patite i gledate kako vas ne voli neko koga vi obožavate?

Stoga, ako vidite da se vaš muž zaljubio u drugu ženu, idite od njega - jer ako ga ostavite patićete tada, a ako ostanete sa njim patićete ceo život!

PREPORUČUJEMO I:

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija