Emina Jahović
Printscreen Instagram
Emina Jahović

Printscreen Instagram

Emina Jahović, Foto: Printscreen Instagram

Iako je veliki broj negativnih komenatar na račun ovog trenda koje sve dame rado prtae, prodavci kažu da je pomama za njima nikada veća!

PROČITAJTE I:

 

Skoro da nema poznatog brenda, da nije u svoju kolekciju uvrstio ovakav tip patika, ali čini se da su trendseterke najvernije modelu koji je i pokrenuo čitav svet na potražnju istih, a reč je onim marke Balensiaga.

Seka Aleksić

Printscreen Instagram

Seka Aleksić, Foto: Printscreen Instagram

Tu su se stakle i Lui Vuiton patike sa velikim jezikom, kao i one Versace sa njihovim karakterističnim printom.

PREPORUČUJEMO:

 

Pomama za ovim trendom nije zaobišla ni Srbiju i ostatak regiona, a većina domaćih i poznatih ličnosti skoro da je uvek u ovim patikama, koje nazivaju još i "grdosijama" i "dedinim patikama", a kombinacije sa njima su razne, od suknjica, trenerki do pantalona i sakoa.

U našoj galeriji pogledajte kako dame sa domaće šoubiz scene nose ovaj trend.

 

Sledeće komade garderobe obavezno kupujte broj ili dva veće! Trik koji će da primeni svaka žena!

AUTOR: Index Rouge/M.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 14:13 - 17.09.2019. 16:32 Jedno od zlatnih pravila modnih znalaca i dizajnera! Foto: Shutterstock, ilustracija Iako volimo i cenimo eleganciju i komade gaderobe koji nam stoje savršeno, moramo voditi računa i o udobnosti. Na našu sreću, neki komadi zaista izgledaju lepše kada su u veličini koja je za broj veća od vaše uobičajene.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji