Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ženski orgazam još uvek je misterija, i ne samo muškarcima, već i onim ženama koje ne poznaju svoje telo i koje nikada nisu istraživale šta im prija u krevetu. Zbog toga teško doživljavaju orgazam.

PROČITAJTE I:

 

Postoji poza koja će ovaj problem baciti u zaborav. To je poza „mačke“. Predstavlja varijantu misionarske poze i sjajna je za stimulaciju klitorisa.

Seks počinjete u misionarskoj pozi, kako bi lakše došlo do penetracije, ali momak nakon toga ne ostaje oslonjen na šake. Polako se spušta ka telu žene, tako da svoju težinu prebacuje na podlaktice i kolena. Cilj je da budete što pripijeniji jedno uz drugo kako bi muški polni organ stimulisao klitoris.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jako važna stvar kod ove poze jeste da odredite tačan pritisak i blizinu, nikako nije namenjena za grube i brze pokrete.

Da bi stimulacija bila jača, savetuje se da žena podigne kukove ka muškarcu, piše Prva.rs.

Poza je idealna za dug seks, jer sporo dovodi do B, ali je on vrlo intenzivan, posebno za ženu.

Konačno otkrivena idealna dužina penisa koja je ženama baš po volji da ih zadovolji!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 24.10.2019. 10:13 Ko će ženama da ugodi... Foto: Shutterstock, ilustracija Pitanje koje na dnevnom nivou muči muškarce širom sveta jeste koja je prava dužina penisa koja će zadovoljiti jednu ženu? Stoga žene koje same sebe smatraju stručnjacima za ovu temu, zahvaljujući bogatom seksualnom iskustvu otkrile su koja je to dužina sa kojom su bile najzadovoljnije!

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta