Šminkanje, šminka, lice, nega
Shutterstock, ilustracija
šminkanje, alajner, oči, kozmetika, moda

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ništa ne može da prekrije nedostatke i nepravilnosti na licu kao puder koji je savršena podloga za šminku, bez obzira na povod i priliku. Profesionalna šminkerka i edukatorka Nataša Brašanac naglašava da je odabir pudera naročito važan za mladu žensku populaciju. Još ako je reč o problematičnoj koži, oprez bi trebalo da bude veći.

PROČITAJTE I:

 

- Nega se podrazumeva od rane mladosti. Koža je organ koji najduže pamti i zato moramo joj posvetimo dovoljno pažnje - kaže za "Novosti" Nataša Brašanac.

Akne, lice, nega, šminka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Mlade devojke koje imaju problematičnu kožu trebalo bi da koriste pudere iz apoteke i to one koji imaju veću prekrivnu moć i medicinski su ispravniji od drugih. Sve što se kupuje u drogerijama, ukoliko se pritom napravi pogrešan izbor, za mladu kožu može da bude previše agresivno.

Jesenji spoj dva komada koji dominira na profilima svih uticajnih blogerki!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 01.11.2019. 13:47 - 01.11.2019. 16:03 Ono kad omraženi komadi postanu must have! Foto: Shutterstock, ilustracija Pravi dokaz za to su ovosezonski trendovi u farmericama i čizmama koje predvode modeli koji su dugo bili omraženi.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta