ljubav, sex, par
pcpress.rs
ljubav, sex, par

pcpress.rs

Foto: pcpress.rs

Jesenji dani odlični su za isprobavanje novih se*s-poza i za rasplamsavanje strasti ispod pokrivača. Ako vam je ponestalo ideja kako da začinite se*sualni život, onda su naredni predlozi pravi za vas.

Uski prolaz

S obzirom na to da je reč o uskom ulazu, ova poza obećava intenzivan orgazam. Žena legne na leđa sa stegnutim nogama podignutim u vazduh. Muškarac, klečeći ispred nje, drži je za noge kako bi upravljao njenim telom. Ako žena nema snage da drži noge sve vreme u vazduhu, neka ih savije u kolenima, užitak će biti isti.

Izuvijana kobra

Žene naprosto obožavaju pozu kobra, jer muškarcu pokazuju ko je glavni u krevetu, dominirajući svakim potezom. Muškarac leži na leđima raširenih nogu, ali savijenih u kolenima. Žena, oslonjena na ruke, treba da klizne njemu među noge i lagano kruži bokovima i trlja se o njega. Njegove pripijene noge dodatno će pritiskati ženine bokove tako da će se uvijati od uzbuđenja.

Rokaj, Mile

Poza koja omogućava duboku penetraciju postaće vam jedna od omiljenih. Žena leži na stomaku blago raširenih nogu kako bi njegova alatka mogla da uđe u nju otpozadi. Muškarac noge drži oko njenih prilikom probijanja, a za dodatni užitak, žena neka prekrsti noge u zglobovima, dok se prsti muškarca poigravaju sa klitorisom.

Maratonac

Zguzni maratonac

Shutterstock

Zguzni maratonac, Foto: Shutterstock

Ako muškarac nije mnogo obdaren, onda je poza C-ključ idealna. U pozi kašike muškarac je iza žene čija noga na koju je oslonjena dodiruje njegovo međunožje. On prodire u nju otpozadi, a za jači užitak žena mu može kažiprstom i palcem masirati penis. Odlična je poza za maratonski seks u kojoj su vaše ruke slobodne pa mogu da rade sve što onaj drugi poželi.

PROČITAJTE JOŠ: