...
Shutterstock
18+
Klikni da vidiš sliku
...

Shutterstock

..., Foto: Shutterstock

Da ne biste govorili kako volite seks i rado ga se sećate, vreme je da sami sebi pomognete. Probudite pozitivnu senzualnost jer iako možda zvuči komplikovano, zapravo je prilično jednostavno!

Razgaćite se, ali bukvalno
Odeća ograničava, pa je prosto skinite. Za početak, probajte celu nedelju da hodate bez gaćica. Kad ste kod kuće, skinite se i stavite ruke na donji deo stomaka, takozvanu drugu čakru, i počnite s dubokim udasima. Kroz ruke ćete osetiti seksualnu energiju kako putuje vašim telom. Počnite da njišete bokovima u obliku broja osam i pokretima napred-nazad. To će vam otvoriti put ka užitku.

18+
Klikni da vidiš sliku
...

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Stimulišite sva čula
Ako tražite nešto za intenzivnije iskustvo, možete da koristite igračke koje stimulišu klitoris, iznutra i spolja. Ako ih nemate, dovoljni su i prsti. Ako ste dama, pustite da vaše želje prolaze kroz vaginu i donji deo stomaka. Zamislite vatru na samom vrhu klitorisa koja simbolizuje rastuću seksualnu energiju. Masaža međice, kožice između vagine i anusa može mnogo da pomogne u postizanju orgazma. Muškarci su takođe osetljivi u donjem delu oko mošnica. Uključite sva čula nadražujući se mirisima, ukusima i dodirom.

Prvo vi, pa sve ostalo
Na kraju nemojte da osećate krivicu što ste se fokusirali isključivo na sebe. Zamislite život kao veliku mrežu - ako vučete prejako na jednu stranu, to će uticati na napetost na drugoj strani. Ponovno povezivanje i unošenje sklada u svoje užitke učiniće da zavolite sebe i pomoći ćete da imate intimniji odnos s partnerom. Na kraju krajeva, prvo morate voleti sebe da biste uopšte mogli da volite druge.