seks, prevara, veza
shutterstock
seks, prevara, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

Dok se mi trudimo da nam kosa i šminka izgledaju besprekorno, mozak muškaraca funkcioniše na malo drugačiji način. Da li želite da doživite nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se sa ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primeti na ženi tokom seksa:

1. Vašu inicijativu

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoleti.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna šta želi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Vaše pokrete

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

Opustite se, priljubite telo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

3. Vaše poglede

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje "pada" svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo telo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

4. Vaš dah

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Prepustite se strasti i ne ustručavajte se da pokažete partneru šta zaista osećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

5. Vaš trud

Ako ste pomislile kako muškarce ne zanima vaše donje rublje ili mali trikovi poput depilacije i uređenja intimne zone, onda grešite. Iako su "zagrejani" za vaše telo, oni itekako primećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska.

Doterajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi.

seks, prevara, veza

shutterstock

Foto: shutterstock