DOĐI, HOĆU JOŠ! Pet reči koje NENORMALNO LOŽE muškarce! Kaži mu OVO i odlepiće za tobom!

Verovali ili ne, ponekad je samo prava reč u pravom trenutku dovoljna da biste voljenu osobu do te mere uzbudili da odmah poželi da vas odvuče u krevet.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Želite li da svoj seksualni život podignete na viši nivo, nisu vam neophodna erotska pomagala ili nove poze. Dovoljno je da posegnete za nepogrešivim oružjem kojem ne može da odoli nijedno ljudsko biće. U pitanju su reči.

 

Sad!

Iako živimo užurbanim i stresnim načinom života, zbog čega nismo uvek raspoloženi za maženje, ova reč i te kako može promeniti stvari. Nijedna osoba ne može da odoli uzbuđenom i odlučnom partneru koji ga želi ovde i sada.

Još!

Ova reč je idealna tokom seksa. Uzvik “još!” iste sekunde će uzbuditi voljenu osobu, jer nema ničeg strastvenijeg od nekoga ko maksimalno uživa u tehnici svog partnera i pritom čezne da vruća igrica još malo potraje.

PRVIH 10 SEKUNDI SAMO U TO GLEDAJU! Evo šta najviše privlači MUŠKARCE! Nije ONO što mislite, iznenadićete se kada vidite za čim odmah odlepe!

Dođi!

Dok je partner ili partnerka u drugoj sobi, a vi ste u spavaćoj, skinite se u seksi donji veš ili budite potpuno goli. Lezite na krevet u pozu za koju znate da uvek pali, prigušite svetla i čekajte da voljena osoba počne da vas traži. Kada se pojavi na vratima, iskoristite čarobnu reč.

 

“Wow”

Ovaj uzvik oduševljenja možete koristiti na dva načina. Najpre tokom predigre, dok se nežno milujete i želite da naglasite koliko vam prija određeni dodir. Tokom samog seksualnog čina, u trenutku kada partner uradi nešto neočekivano ili što vas posebno uzbuđuje, iskoristite ovaj uzvik da stavite na znanje koliko vam je dobro.

NIJE REČ O PRELJUBI! Poznata pravnica otkriva zbog čega pucaju brakovi! Nikada ne biste pogodili koji je glavni razlog!

Da!

Omiljena reč svake osobe koja vas želi. Ona ima više značenja i može se koristiti na više načina. Potvrdan odgovor na nečiji poziv, uzvik oduševljenja nad partnerovom tehnikom tokom seksa ili predigre, samo su neke od situacija u koje će se ova jednostavna potvrdna reč savršeno uklopiti.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi