Lak za nokte
shutterstock
Lak za nokte

shutterstock

Foto: shutterstock

Bez brige, nova godina donosi i nove, sveže trendove. Nije bitno da li sređujete svoje nokte kod kuće ili ih prepuštate profesionalcima, uvek je lepo videti ih zanimljivo ukrašene. No, kako bi nokti bili lepi, nije samo bitno voditi računa o boji, posebno morate paziti i na negu ruku i zanoktica, njih treba potiskivati ili seći i redovno mazati uljem.

U nastavku vam donosimo pet novih nijansi laka za 2020. godinu.

Nokti, plavi lak, lak za nokte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ponoćnoplava

Iako imamo pregršt plavih nijansi, pa je donedavno po popularnosti vodila bebiplava boja na noktima, čini nam se kako će ova ponoćnoplava zameniti svaku plavu, ali i klasičnu crnu. Iako je veoma hladna, ona daje idealnu svežinu rukama i lepo pristaje svakom obliku nokta.

Nokti, šljokice, lak za nokte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Šljokice

Sigurno ste mislile kako su šljokice popularne samo u decembru - ali to nije istina. Ako ste ljubiteljke šljokica, možete ih stavljati samo na jedan nokat, pa ih kombinovati s još nekom bojom ili jednostavno bez razmišljanja staviti šljokice na sve nokte - izgledaće, barem u 2020, apsolutno šik, piše miss7.hr.

Nokti, narandžasti lak, lak za nokte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Isceđena narandža

Devojke koje vole da se ističu obožavaće ovu upečatljivu boju isceđene narandže. Naime, ova bogata nijansa narandžaste prava je letnja boja, pa ćete je tako rado nositi u mesecima kada poprimite preplanuli ten. Vesela je i razigrana, no ako odaberete ovu nijansu, morate paziti na to šta ćete obući jer se ne uklapa u sve.

Nokti, nud lak, lak za nokte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kremasti nud

Prirodna nijansa laka za nokte ne ističe se odmah na prvi pogled. Nežna je i diskretna, te idealno pristaje uz sve što nosimo, bilo da je reč o kežual ili elegantnoj kombinaciji, a ide uz svaku varijantu šminke. Prednost ove boje: za razliku od tamnijeg laka, mnogo lakše se nanosi jer se sitne nepravilnosti prilikom nanošenja ne vide kao kod tamne nijanse.

Nokat nokti manikir ruke

Profimedia

Foto: Profimedia

Sjajna crvena

Crvena je uvek u trendu, kao i sve njene nijanse, a ove godine pogotovo će biti poželjna sjajna crvena. To je jarka nijansa iz svetlijeg spektra crvene i pristaje svakom tonu kože.