Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada se čovek zanese tokom seksa, svašta može da se dogodi, uključujući tu i male, pa čak i veće nezgode. Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.544 ljudi, pokazalo je da se u spavaćoj sobi, ali i van nje svašta događa, prenose mediji

Ovo su najčešće nezgode tokom se**a:

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

Padanje sa partnera (ili nameštaja)


Čak 75 odsto ispitanika je reklo da im se bar jednom dogodilo da usred akcije padnu sa partnera ili, ako su malo maštovitiji, sa stola, stolice ili nekog drugog komada nameštaja. 

Član porodice vas zatekne usred akcije

Ovo je scenario iz horora, ali 71 odsto ljudi je bar jednom prošlo kroz ovo bolno iskustvo. Dovoljno je samo zamisliti scenu, on go ko od majke rođen, ruke i noge mu vezane za krevet (ko je rekao: 50 nijansi Siva), ona je odozgo, a njegov otac uleće u sobu i ima šta da vidi.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

"Povreda" oka

Prema statistici, prilično čest događaj za vreme oralnog se**a. Zbog slučajne ejakuliacije u predelu očiju može doći do neželjene, i iznad svega, po žene bolne reakcije. Ni ovo nije retkost, 68 odsto ispitanika je navelo ovu nezgodu.

Padanje ispod tuša

Lepo zvuči imati s**s ispod tuša, ali nezgodna kombinacija vode i visoke temperature dovodi da se 51 odsto ispitanika požalilo da im se ovo dogodilo bar jednom u životu.

Seks u kolima

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Padanje u nesvest

Nije šala, naročito u kombinaciji sa prevelikom količinom alkohola, i ovo se dešava. Uostalom, dovoljno je da nam se zbog pića naruši ravnoteža, i onda odjednom nagli pokreti glavom postaju opasni, a da ne pominjemo loše proračunatu visinu plafona. Oko 5 odsto anketiranih je opisalo ovakav događaj.