moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako nam se čini da moda donosi mnoštvo inovativnih trendova, ona zapravo samo oživljava i restaurira trendove, koji su se nosili decenijama unazad.

PROČITAJTE I:

 

Već nekoliko godina, moda 70-ih, 80-ih i 90-ih, ponovo osvaja srca trendseterki, pa da bismo ispratile mnoge popularne trendove, jednostavno možemo zaviriti u ormar svoje majke.

Ovi aktuelni trendovi već decenijama unazad pronalaze svoju primenu u mnogim stilovima odevanja, a one najmodernije nosićete i u 2019. Dovoljno je da smelo prođete kroz modni vremeplov.

Pored sjajne muzike 90-ih, koja nikada neće izaći iz mode, crveni karmin je takođe bio i ostao in. Ipak, krpice su te koje se stalno menjaju. Par godina unazad mnogobrojne trendseterke uživaju u trendovima iz ne tako davne prošlosti, dok ih mi sledimo i sve više usvajamo ove stare-nove trendove.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Teksas jakne

Nekada su se nosile dugačke teksas jakne, koje su od skoro in i kod nas. Jeans se jednostavno kombinuje u svakom vašem outfit-u, što je jedan od glavnih razloga što je svake godine sve omiljeniji među ženama. Uz teksas jaknica, haljine i košulje od istog materijala takođe su apsolutni modni klasik.

Starke

30-ak godina u nazad starke su bile najnošenije patike. Baš kao 70-ih godina i danas su apsolutno popularne starke, posebno u kombinaciji sa sve populafnijim farmericama dubokog struka, koje će posebno istaći vaše obline.

Tregerice

Najčešće je teksas u pitanju, mada danas možete odabrati pantalone sa tregerima, raznih fensi boja i dezena.

Širi kaiš na farmericama dubokog struka, apsolutni je must have, baš kao nekoliko decenija unazad. Istaći će vaš struk i dati casual notu svakom vašem outfit-u.

PREPORUČUJEMO:

 

Bluza sa golim ramenom, sečena ili spuštena uvek je bila, i mislimo da će uvek i biti privlačna suprotnom polu, a to je trend koji smo pozajmili iz 70-ih godina i koji se svake sezone iznova prilagođava aktuelnim mnodnim pravilima.

Cvetne i karirane košulje uvek su bile pun pogodak za izazak, čak i pre 15 godina!

Lepršave haljine koje su nekada naše majke nosile, nose se još uvek u kombinaciji sa kaišem, koji bi ih strukirao i omiljenom teksas jaknom.

devojka, haljina, moda, stil, lepota, žena, izgled, telo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nekada su ozbiljne, poslovne žene nosile odela krojena po njihovoj meri. Parna odela, najprodavaniji su modni komad, već dve sezone unazad, a svakoj dami daće posebnu dozu luxuza i samopouzdanja, kao i tajanstvenog seksipila.

Fensi rančevi totalno su zaludeli devojke, i sve više zamenjuju torbe, a to je trend 90-ih, koji se poslednjih par godina vratio na velika vrata.

Čokeri, tanani lanci, lenonke, alke, sve češće idu uz naš svakodnevni autfit.

Bitno je da svaki trend ispratite onako kako mislite da treba, po vašoj meri i ukusu. Verujemo da ćete zablistati, dok modom i stilom izražavate svoj slojeviti karakter.

Stilski trikovi učiniće da vaš dekolte uvek izgleda atraktivno, bez trunke vulgarnost!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 07.11.2019. 13:40 Dekolte, kakav god bio, uvek privlači pažnju Foto: Shutterstock, ilustracija Ovi stilski trikovi učiniće da vaš dekolte uvek izgleda atraktivno, bez trunke vulgarnosti. Ipak, oblik i veličina vaših grudi zahtevaju pametno odabrane krojeve kako bi dekolte izgledao zavodljivo, ali i kako ne bi prešao granicu dobrog ukusa.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne