MISLITE DA JE ALKOHOL DOBRA IDEJA? Ovih 5 stvari NIKAKO ne smete raditi pre intimnog odnosa!

Pažljivo pročitajte.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Uzimanje antihistamina

Anti-alergijske tablete ne samo da deluju na histaminske receptore već suše i sluznicu i nisu uvek ograničeni samo na usta ili nos. Njihov uticaj takođe važi za vašu vaginu, što zauzvrat može dovesti do određenih problema u krevetu. Dakle, neposredno pre intime, bolje je ne piti takve tablete.

Tu je i začinjena hrana

Hrana direktno utiče na vaš miris. Ne jedemo luk ili beli luk, ako znamo da je sastanak pred nama? Širiti miris luka iz usta - vrh nepristojnosti. Slično tome, akutna hrana deluje na vaginalni miris, a čak i ukus. Dakle, zaboravite na jake začine pre intimnog odnosa.

Puno alkohola

Naravno, čaša vina doprinosi samo procesu opuštanja i zadovoljstva. Međutim, velike količine alkohola prete da prilično pokvare ljubavnu noć, jer smanjuju osetljivost. Žene koje imaju problema sa postizanjem orgazma treba da znaju da im alkohol neće pomoći, već dodatno otežati i uništiti zadovoljstvo.

Brijanje

Bićete iznenađeni, ali preporučljivo je da se ne brijete odmah pre intimnog odnosa. Činjenica je da kao rezultat brijanja vaša nežna koža na bikini zoni može dobiti mikro ranice, a kada se koža trlja tokom intenzivnog odnosa, povećava se verovatnoća od pojave različitih infekcija. Dakle, pobrinite se za intimnu frizuru dan ranije, kako bi moguće rane zarasle i ne bi izazivale dalje zdravstvene probleme.

Korišćenje hrane

Naravno, možete razbuktati strasti predigrom sa šlagom ili rastopljenom čokoladom. Međutim, imajte na umu da hrana na vaginalnoj sluzokoži može dovesti do iritacije i alergijskih reakcija. Dakle, ako želite jagode, postupajte vrlo pažljivo.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi