KO JE VIŠE UZBUĐEN, MUŠKARCI ILI ŽENE? Ovih 5 istina o seksu niko vam neće priznati javno!

Seks prate mnogi mitovi, ali srećom, postoji dovoljno istraživanja koja vrlo uspešno pobijaju većinu njih. Predstavljamo vam pet najzanimljivijih.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Biseksualnost je trajan izbor - ne samo jedna od faza u razvoju seksualnosti neke osobe, kako pokazuju rezultati istraživanja Univerziteta Juta.

 

Ljudi u bogatijim zemljama više cene mršavija tela - a u siromašnijim je obrnuto. Nikako ne može da se podceni uticaj medija koji su nemerljivo snažniji u razvijenim zemljama i nameću svoje standarde, tako da se zapravo ne može reći da zemlja i kultura imaju velikog uticaja na ideal lepote.

DOBRO RAZMISLITE DA LI ĆETE BACITI PARE NA SKUP VEŠ Pitali smo frajere šta to njih najviše loži da devojke nose u krevetu! Odgovori će vas iznenaditi!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Šta dolazi pre, želja ili uzbuđenje - pokazalo se da naše telo reaguje na seksualne scene pre nego što se naš mozak pozabavi njima, pa se tako prvo uzbudimo, a tek onda nas spopadne želja za seksom, iako bi svi dali ruku u vatru da je obrnuto.

 

Ko je više uzbuđen, muškarci ili žene - svi bi odmah rekli muškarci, ali komparativna analiza desetina istraživanja na tu temu pokazala je da se radi o mitu koji nema uporište u stvarnosti - oba pola su podjednako uzbuđena, a kultura i okruženje određuju koliko se ta uzbuđenost javno pokazuje.

ZAČINITE MOĆNO STVARI U KREVETU Pauk poza donosi ženama najbolji mogući vrhunac! Preuzmite svu kontrolu i uživajte!

Zapažanja na potencijalnim seksualnim partnerima - muškarci i žene pokazali su različite modele gledanja na fotografije osoba suprotnog pola, ali ne baš onako kako mislite. Muškarci su proučavali lica znatno duže od žena, kojima je primarno bilo telo, a oba pola su nakratko pogledom okrznula genitalije.

Fenomenalna nova poza u seksu koja garantuje vrhunac za pamćenje! Morate probati!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 09:13 Veštica i na metli, i u krevetu... Foto: Shutterstock, ilustracija Za sve koji žele da oktobar zaslade sa dobrim seksom, portal Metro piše o novoj pozi u seksu. Svi koji slave već se spremaju za Noć veštica koja se proslavlja 31.

 

BONUS VIDEO:

Anketa: Šta građani misle o protestu taksista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi