Seks, ljubav, strast
Shutterstock, ilustracija
Seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Stručnjaci su, međutim, otkrili i to da hrana može negativno da deluje na strast i ljubav i to iz dva razloga.

Prvi su jela koja deluju na nivo hormona i mogu da smanje libido, a drugi razlog je što nas neke namirnice nadimaju i čine umornima.

PROČITAJTE I:

 

Čak i naizgled najzdravije namirnice ponekad mogu da imaju neočekivane sporedne efekte.

Eskort, žena, seks, zavođenje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

I pored toga što to obično uključuje pojavu nekih bolesti ili tegoba, mnoge od njih nanose štetu i onom delu vašeg života koji biste želeli da sačuvate, a to je - seksualni život.

PREPORUČUJEMO:

 

Dakle, ukoliko želite da u krevetu sve funkcioniše kako treba, stručnjaci savetuju da se pre seksa odreknete namirnica kao što su kokice iz mikrotalasne rerne, tofu, tonik i čokolada, koje utiče na smanjenje libida.

Kokice

Shutterstock

Foto: Shutterstock

S druge strane, namirnice koje, takođe, treba izbegavati zbog toga što nas čine umornim jesu kupus, sirova hrana, voće, mleko, masna hrana, kao i slatki gazirani napici.

 

Ovako se nosi crna haljina u stilu najvećih zvezda Holivuda!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 12:31 - 09.09.2019. 12:57 Dama ledenog pogleda Anđelina Džoli, Foto: EPA/NEIL HALL Holivudska diva, kako je još nazivaju i mračna diva, skoro uvek nosi crnu garderobu. Nebitno da li je na svečanostima, u opuštenoj atmosferi, bilo da je sa decom u parku, ona je 24h u crnom.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić