Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Žene su često bez razloga kritične prema svom izgledu, a one delove tela koje ne vole muškarci naprosto obožavaju. Mnoge žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli. Uverene su da samo takve noge muškarcima izgledaju lepo, ali varaju se.

PROČITAJTE I:

 

To je potvrdilo i jedno online istraživanje provedeno na velikom uzorku muškaraca. Oni su imali zadatak otkriti koji deo ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge.

Kim Kardašijan otkrila koliko čučnjeva radi dnevno i prosto NE MOŽEMO da poverujemo!

AUTOR: Cosmopolitan.uk/M.M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 13:43 Ma da li je moguće! Foto: EPA/Justin Lane Dok se glasine neprekidno vrte povodom toga da li je telo Kim Kardašijan Vest prirodno ili ne, i to sa posebim fokusom na njenu zadnjicu, njene instagram priče dokazuju da ona ulaže velik napor u svoj izgled.

 

U Holivudu su na ceni uvek bile vitke žene s velikim grudima, ali to, čini se, zapravo nije oblik tela koji muškarci smatraju najatraktivnijim.
Gotovo 80 posto ispitanika otkrilo je da obožava zaobljene i naglašene listove. Oni su im mnogo privlačniji od mršavih listova. Upravo je to deo nogu koji žene ne vole i često ga uporno skrivaju od pogleda.

Sigurno ste se mnogo puta zapitale zašto vam se masnoće nakupljaju samo oko određenih delova tela...
Ništa manje kritične nismo ni prema svojim bedrima. Smatramo da su prevelika i "predebela", ali muškarcima to ne smeta. Nešto manje od 50 posto ispitanih muškaraca kazalo je kako nema ništa seksipilnije od punijih bedara poput onih kakve ima Dženifer Lopez.

PREPORUČUJEMO:

 

Čak 32 posto izdvojilo je kolena kao najseksepilniji deo ženskih nogu, a nakon toga odmah dolaze listovi, koje bi žene rado smanjile.

Dženifer Lopez

EPA/JIMMY MORRIS

Foto: EPA/JIMMY MORRIS

 

BONUS VIDEO: 

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?