Veza, raskid, svađa
Shutterstock
Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca starih od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole…

PROČITAJTE JOŠ:

 

1. Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svideli želi da zna sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginca. Koji bezazleni trač s vremena na vreme dogodi se svakom, no kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, imate osobinu koju ne voli nijedan muškarac.

2. Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.

Ako svako malo 'zarežite' na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili pak agresivno komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, verujte da to neće proći nezapaženo.

3. Materijalizam

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada biraju muškarca. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama mnogo privlačniji od drugih.

Bilo da i vi spadate u ovu grupu žena ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca u počecima veze i tokom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni, znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo loše.