moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
Moda, žena, izgled, telo, trend, devojka, lepota

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Zbog toga se događa da i lepe modne dodatke ne možemo nositi uz svaku odevnu kombinaciju. Neretko nam se desi da jednostavno ne znamo kako bismo iskombinovale dve stvari. Međutim, kako bismo uštedele vreme, odnosno kad nam se žuri, postoje tri modna dodatka koja garantovano odgovaraju svakom outfitu…

PROČITAJTE I:

 

1. Kaiš

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Svejedno da li je crni ili beli, uzak ili širok, kratak ili dugačak – zbog kaiša će svaki komad odeće odmah izgledati „opuštenije“. Na primer možete ga kombinovati sa kratkom letnjom haljinom ili uskim farmericama. I voilà – spremne ste! U zavisnosti od situacije, možete kombinovati i različite materijale. Primera radi, kožni lakirani kaiš slaće poruku seksi i samouverene devojke, dok je kaiš od svile nekako više za one nežnije. Nema granica za vašu kreativnost – opustite se i upotrebite maštu!

2. Crne naočare za sunce

Crne sunčane naočare daju „ono nešto“ te s lakoćom privlače poglede. Tamne naočare i jednobojni outfit - odličan street style look u par minuta. A "extra dodatni" savet: Crne naočare savršen su modni dodatak i za dan posle dobre žurke!

PREPORUČUJEMO:

 

3. Klač (Clutch) torbica

Nakit, moda, žena, torba, kaiš, novčanik, minđuše

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Bez dobre torbice nema dobrog outfita. Međutim, koji model je najbolji? Pogađate: clutch torbica! Vaša odeća se uvek može fino iskombinovati u boji s clutch torbicom. Možeš je nositi sa ili bez ručki. Osim toga, štedi prostor i jednostavno je lepa oku. Mala je, ali fina – i možeš je nositi uz farmerice, kožnu jaknu, bluzu, dugu i kratku haljinu – ma sa čime god poželite, izbor je na vama...

Četiri modela farmerki koje morate imati u svom ormaru ove jesenje sezone!

AUTOR: J. K. DATUM I VREME: 20.09.2019. 14:30 - 20.09.2019. 17:50 Jesen znači samo jedno: vreme je za džins! Modni kreatori vam ove sezone pružaju širok izbor i zato nikako ne treba da ostanete verni samo jednom modelu farmerki.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji