Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Profimedia

Foto: Profimedia

Za nekoga je plaćanje intimnosti sa ženom ispod časti, dok drugi to ne kriju, ali koji su to muškarci koji najčešće plaćaju za seks?

PROČITAJTE I:

 

Nedavne studije su pokazale da posao prostitucije ne izumire jer uvek ima nove klijente, koji su najčešće poslovno uspešni muškarci starosti od 25 do 34 godina.

Rezultultati istraživanja pokazali su da je u proteklih pet godina 3,6 odsto muškaraca koristilo usluge prostitutki, dok je svaki deveti to učinio barem jednom u životu.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Anonimno istraživanje obuhvatilo je preko 6.000 muškaraca od kojih je najviše uspešnih poslovnih ljudi od 25 do 34 godina koji nemaju stalnu partnerku.

"Ovi rezultati razbijaju predrasudu o tome kako usluge prostitutki najčešće koriste stariji i usamljeni muškarci, već pre mlađi koji su generalno skloni riskantnom ponašanju, poput prekomernog unosa alkohola i korišćenja droge", rekao je autor studije dr Ket Merser.

PREPORUČUJEMO:

 

Osim toga, istraživanje je pokazalo da muškarci koji su plaćali za seks imaju dvostruko veći rizik da zarade neku polnu bolest. Isto tako, rezultati su pokazali da ti muškarci tokom života u proseku uglavnom imaju oko 32 seksualne partnerke.

Seks, par, flert, strast, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!