ŽENE NE MOGU SEBI DA DOĐU Ostaćete u neverici kada vidite šta muškarci u krevetu žele više od bilo čega!

Nisu perverzije u pitanju niti bilo kakvo eksperimentisanje.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sigurno ste i vi mislili kako muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego običan seks, ne žele da se maze i gledaju kako što pre da pobegnu iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba. Pogledajte OVDE kako seks utiče na vašu kožu.

Istraživanje Univerziteta Indiana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do svežih rezultata – koji se razlikuju prema polu.

 

1046 žena i 975 muškaraca između 18 i 91 godine učestvovalo je u istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nežnost i poljupce! Dakle, poljupci, maženje, grljenje su stvari koje preferira većina muškarca u krevetu. Pogledajte OVDE omiljenu žensku pozu.

Istraživač Debi Herbenik kaže: „Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih žene maze i miluju. Ono što nas je malo iznenadilo je činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi