moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka
Shutterstock, ilustracija
Tamara Kalinić

Profimedia

Tamara Kalinić, Foto: Profimedia

Tamara Kalinić poznato je ime u svetu mode kako kod nas tako i u zemljama regiona. Poznata blogerka ima  zadivljujući broj pratilaca na svom Instagram profilu, a sa svojih 30 godina može da se pohvali velikim uspehom i zavidnom karijerom koja je još uvek u usponu.

PROČITAJTE I:

 

Pre nekoliko godina Tamara je započela svoju karijeru modne blogerke, a vrlo brzo njena popularnost je prevazišla evropske granice, pa su počeli da je smatraju jednom od najuticajnijih devojaka sa ovih prostora.

moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Njeno prisustvo je obavezno na svim revijama najpopularnijih brendova visoke mode, a njene odevne kombinacije inspiracija su mnogim pripadnicama lepšeg pola.

PREPORUČUJEMO:

 

Izdvojili smo samo deo njenih kombinacija koje su jednostavne za prilagođavanje svima i svim situacijama.

moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Svakako je da će ono što Tamara ponese ulicama bilo kog grada u kom se nalazi, postati trend već sledećeg jutra na Instagramu.

Budi uvek u modi uz OVAKO efektan i jednostavan stajling!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 12:00 - 21.08.2019. 12:25 Sigurni smo da ćete rado nositi ovako iskombinovane komade Foto: Shutterstock Monohromatski stil je uvek bio u trendu i ostao. Zadržao se na modnom pijedestalu sa manjim izmenama. Monohromatski izgled dokazuje da i ono što izgleda jednostavno može da bude jedinstveno i vrlo efektno.

 

Pogledajte u galeriji neke od njenih odevnih kombinacija koje će sigurno obeležiti ovu jesen.